Insektsmedel
 • Under senare delen av 1800-talet i USA blir snabbt en stor tobak kultiverare. Dock var en av de problem dessa tidiga motiverade odlare sprang in lopp skalbaggar, som anföll sina unga tobaksplantor. Dessa gastly skalbaggar orsakade förstörelsen av över hälften av tobak grödor i USA 1876. 

  Genom 1890 fanns det gott om lyckade genomförda experiment, drog slutsatsen att metoder för att undvika dessa loppor skalbaggar. En av bekämpningsmedel metoder de lärt av var att faktiskt slipa upp tobaken till de växte till stoft form. 

  Tro det eller ej, är tobak damm perfekt för att göra en stor naturlig bekämpningsmedel för tobaksplantor. Om du strör tobaksdamm runt basen av plantan du vill skydda, kommer du upptäcka att det minskar angrepp av skalbaggar och myror på växten..

  Tobaksplantor lider normalt från flera sjukdomar, och regelbundet attackeras av flera blad chewers. Var försiktig att inte använda någon form av syntetisk insektsmedel som tränger bladet.Kom ihåg att du tugga eller rökning denna anläggning, och du inte vill vara intag kemikalierester. 

  Du kan lägga till ett par saker att listan nedan för att göra det lite mer effektivt, men i huvudsak du gör en tobak te. Här är en snabb och enkel recept att göra din egen insektsmedel tobaksblad: 

  - 1 tsk tobaksdamm Använd sedan 
  - 1/2 tsk flytande tvål 
  - 1 liter vatten.

  - 1 tesked svartpeppar under blandning 

  Tobaks Te:

  Använts sedan slutet av 1800-talet, är tobak te effektiv för bladlöss, larver, trattar blad, gruvarbetare blad och sparris skalbagge larver.Blanda 1 kopp tobak med 1 liter vatten och låt lösningen stå i 24 timmar.

   Cigarettfimpar kan användas för detta recept. För jord skadedjur, häll lösningen direkt i marken runt basen av anläggningen. För andra skadedjur, spraylösning direkt på bladen, betala extra uppmärksamhet på undersidan av bladen.Tobaks te har en "toxicitet" som är extremt effektiv på insäkter men den är kortlivad (så att behandlingen kan behöva upprepas). 

  Varning: Detta bör inte användas på paprika, tomater och andra växter innom "Solanceae familjen" då kemikalier i tobak kan döda dessa växter. Använd alltid skydds handskar av plast eller gummi matreal när du tillverkar och hanterar tobaks te!

  Denna lösning kommer att hålla i flera veckor i en tättslutande behållare.