Skaldjur

Hummer

Krabba

Havskräftor

Räkor

Kräftor

Musslor

Vattnets friska vidunder

Hummern är enligt många det absolut bästa skaldjuret. Smakar lika gott kokt som gratinerad eller grillad. En kung bland skaldjuren.

Kokt krabba med bröd och en hovmästarsås är en delikatess och en måltid i sig.

Havskräftor är enligt folk på västkusten överlägsna vår egen insjökräfta. Detta kan diskuteras men en sak är säker. de är delikata,

Räkor kan avnjutas kokta grillade eller tillagade på olika sätt. En fantastisk smakupplevelse.

Kräftor det svenska skaldjuret. Kan bara avnjutas kokta i dill och med en kall snaps och öl.

Musslor är ett skaldjur som kan ätas som soppa, grillat eller i olika maträtter. Smakar lika gott hur det än tillagas.    

Alla skaldjur är egentligen fantastiska på olika sätt. Att få avnjuta ett fat av olika skaldjur är den största smakupplevelsen.