Receptbankens kokbok på nätet!Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och at..   -> 
Dagbok 2012
2012, sista året i Mayakalendern...spännande! Jag tror på förändringar, kanske rent av paradigmskifte. Jag hoppas iallafall få vara med och se vad som sker ty min nyfikenhet är enorm ;-)

Året började bra med nytt timvik. på ett behandlingshem och jag stortrivs. Jobbet gav mig energi att skynda på med mina studier.

En liten storpudelflicka blev ny familjemedlem till Falcons förtjusning förståss :-) och tänk att nu är vi tillbaks på brukshundsklubben igen :-)

Jag passerad 50-strecket tillsammans med gubben och mina tre barn. Helgen gick i vattnets tecken på  yasuragi spa i Stockholm. Det blev även vandring tillsammans med Ingegerd på Grännaberget och en hotellövernattning.

Emil går sista året i grundskolan och klassresan bar iväg till EU parlamentet i Bryssel.

Unna fick ett stort och fint stoföl den 9 maj.

Regn och mera regn... Det blir inget hö för vår del i år. Hästarna får tugga samma som korna i vinter.

Unna och Uriel åkte iväg till hingst i början utav juni. De kommer att vara kvar där till slutet av juli. Det är tomt på gården utan föl...

Johnny och Emil fejar och donar på gården och Ingela jobbar heltid i Ulricehamn under sommaren.

Hösten är här. Ingela och Anna-Stina har vandrat sista delen mellan Kungslena och Hjo. Denna vandring var på ca 2 mil och och vädrets makter var på vår sida. Nu planerar vi för våren 2013.

Johnny och Emil tröskar och kör halm. Emil har börjat gymnasiet. Ingela har startat upp egen firma.

I november for vi till Stockholm för att hjälpa dottern och hennes pojkvän att flytta. Stockholms kommun drog fräckt in extra skattepengar ifrån mig men jag säger varsågod och hoppas pengarna kommer väl till användning.

Efter massor med regn så kom äntligen det vita guldet i december.

Annandagen, 8 år efter ett av historiens kraftigaste jordskalv med tsunami som följd. Vi minns och saknaden efter min bror är stor men nu kan vi gå vidare och bevara Torbjörn i ljust minne och vi känner stor tacksamhet att vi fick äran att lära känna honom.

Nu är det bara några timmar kvar på 2012 och vi tar med grabbarna till Hjo på en stor ljus och ljudshow.

Gott Nytt År