Sajt med massvis med snapsvisor   -> 
Om IRU


VÄLKOMMEN till IRU
På vår hemsida kan du läsa om vad vi gör och erbjuder. Det finns information om vilka utbildningar, kurser, träningar, work-shops mm som vi kan genomföra.

Du hittar också intressanta artiklar under rubriken LÄSVÄRT och möjlighet att surfa vidare under LÄNKAR. Vi presenterar även konsulterna som ingår i NÄTVERKET.

Har du förfrågningar, idéer eller tips så tveka inte att höra av dig under KONTAKT.

Hör av dig så bokar vi in ett möte.

 

OM IRU

1995 grundades IRU, Institutet för ResursUtveckling.

Under de första åren delades företagets engagemang mellan: Utbildning, Informationshantering och Telemarketing. Verksamheten renodlades under 1998 till att omfatta Utbildning och Konsulting.

BRAINBASED LEARNING & TEACHING
Redan från första början vi startade upp IRU:s verksamhet hade vi bestämt oss för att satsa på pedagogiken, allt enligt devisen: "Det finns inga inlärningsproblem, däremot en massa utlärningsproblem. Under åren har vi dessutom samlat på oss mycket erfarenhet och kompetens och inte minst en stor grupp med skickliga och engagerade lärare/tränare i vårt nätverk. Våra konsulter/utbildare består av personer med djup förankring i näringslivet och pedagogiken bygger på beprövade teoretiska modeller i samklang med diskussioner, gruppuppgifter och praktisk tillämpning - BrainBased Learning and Teaching