Målerikurs på Sicilien


 

 Följ med Galleri Bagdad Café till Sicilien

och måla på den vackra och spännande ön!

14/5 – 21/5 2019


Missa inte vår härliga måleri-resa till den italienska ön Sicilien! Denna ö har en mycket spännande historia och omväxlande natur. Du får måla i vackra miljöer under ledning av konstnär Johan Jönsson. Han ger utvecklande och intressanta uppgifter och har gemensamma genomgångar där du har möjlighet att lära dig av både dina egna och de andra deltagarnas bilder. Det är en fantastisk möjlighet att i inspirerande miljö ta del av Johan Jönsson unika pedagogik! Veckan är indelad i ett antal kursdagar som delas in i halvdagar eller enligt överenskommelse plus någon dag då gruppdeltagarna är lediga och kan åka på utflykt eller göra någon annan aktivitet.

 

Information om resan:

Vi flyger till Sicilien den 14 maj från Köpenhamn. Vi landar på ön och åker med transfer till Hotell Caesar Palace i Giardini Naxos. Där inkvarterar vi oss i dubbelrum. Frukost ingår. Hotellet har stort poolområde och restaurant. Havet är på gångavstånd på ca en km och det går dessutom gratis bussar från hotellet ner till stranden enligt info. Det går bra att i mån av plats ta med en medresenär som inte deltar i kursen. Vi flyger hem den 21 maj.

 

Pris: * Pris för del i dubbelrum inkl. frukost, flyg och transfer per person är ca 6998 :-

Denna del betalas till TUI charterbolag efter att vi har ordnat bokningsunderlag till er.

Anmälnings och kursavgiften, som är bindande, är 4800:- och betalas i nära anslutning till anmälan till Galleri Bagdad Café enligt överenskommelse på bg-nr 5944-9009. *Med reservation för eventuella prisändringar och ändring till likvärdigt hotell.

Vid enkelrum tillkommer en avgift på ca 1330:- Ange så fort som möjligt om du vill ha enkelrum.

Medresenär! Medresenären delar dubbelrummet med deltagaren och deltar inte i kursen. Priset blir då ordinarie res-pris plus en mindre bokningsavgift som betalas in tillsammans med anmälnings/kursavgiften.

Anmälan till : 040-152510 eller johan@galleribagdadcafe.com

Första anmälningsomgången senast 26/10! Sedan anmälan i mån av plats!

Obs! Begränsat antal platser!!                                        www.galleribagdadcafe.com

Galleri Bagdad Café, Järnvägsgatan 21, 216 14 Limhamn, 040-15 25 10.

 

www.galleribagdadcafe.com

  

Caesar Palace i Giardini-Naxos har ett stort poolområde och ligger i ett trivsamt bostadskvarter i utkanten av orten. Hög standard, kombinerat med bra service är Caesar Palace signum.

Här bor du i en lummig miljö med gröna klätterväxter som slingrar sig uppåt husväggarna och skuggande palmer. Genom att passera pianobaren når du terrassen och det stora poolområdet.