Målerikurs på Mallorca 2019

 

 

 

 

 

 

 Följ med Galleri Bagdad Café till Mallorca

 

och måla på den vackra och blomstrande ön!

 

14/5 – 21/5 2019

 

 

 

Missa inte vår härliga måleri-resa till den vackra ön Mallorca! Denna ö har en fascinerande historia och omväxlande natur. Du får måla i vackra miljöer under ledning av konstnär Johan Jönsson. Han ger utvecklande och intressanta uppgifter och har gemensamma genomgångar där du har möjlighet att lära dig av både dina egna och de andra deltagarnas bilder. Det är en fantastisk möjlighet att i inspirerande miljö ta del av Johan Jönsson unika pedagogik! Veckan är indelad i ett antal kursdagar som delas in i halvdagar eller enligt överenskommelse plus någon dag då gruppdeltagarna är lediga och kan åka på utflykt eller göra någon annan aktivitet.

 

 

Information om resan:

 

Vi flyger till Mallorca den 14 maj från Köpenhamn. Vi landar på ön och åker med transfer till Sunwing Cala Bona Hotel på Mallorcas östra sida. Där inkvarterar vi oss i bekväma lägenheter. Hotellet har stort poolområde och flera restauranter. Hav och centrum är på gångavstånd på ca en km.  Det går bra att i mån av plats ta med en medresenär som inte deltar i kursen. Vi flyger hem den 21 maj.

 

 

Pris: * Pris för del i lägenhet, flyg, flygmat och transfer per person är varierande beroende på rumstyp. Vi gör en förfrågan till Charterbolaget Ving när du är intresserad av resan.

 

Denna del betalas till Ving charterbolag efter att vi har ordnat bokningsunderlag till er.

 

Anmälnings och kursavgiften, som är bindande, är 4800:- och betalas i nära anslutning till anmälan till Galleri Bagdad Café enligt överenskommelse på bg-nr 5944-9009. *Med reservation för eventuella prisändringar och ändring till likvärdigt hotell.

 

Vid enkelrum tillkommer en avgift. Ange så fort som möjligt om du vill ha lägenhet för eget bruk.

 

Medresenär! Medresenären delar dubbelrummet med deltagaren och deltar inte i kursen. Priset blir då ordinarie res-pris plus en mindre bokningsavgift som betalas in tillsammans med anmälnings/kursavgiften.

 

Anmälan till : 040-152510 eller johan@galleribagdadcafe.com

 

 

Obs! Begränsat antal platser!!                                        www.galleribagdadcafe.com

 

Galleri Bagdad Café, Järnvägsgatan 21, 216 14 Limhamn, 040-15 25 10.

 

 

 

www.galleribagdadcafe.com