Målarweekend på Tjärö

Nyhet! Nu kan du följa med Galleri Bagdad Café på måleri-weekend till Tjärö,

en pärla i den blekingska skärgården!

26/7 – 29/7 2018

Mitt i den Blekingska skärgården hittar man en av de större öarna; Tjärö. Dit kör man på endast ca 2 timmar från Malmö. Här är naturen fantastisk; en skärgårdsidyll när den är som bäst. På Tjärö finns allt från solvarma klippor till avgrundsdjupa bergsbranter varvat med bokskog, ängar och betesmark. Hela ön är ett naturreservat med ett rikt växt- och fågelliv. Vi kör till Tjärö med bil, gärna samåkning och parkerar bilarna på en gratis parkering innan vi tar färjan över till Tjärö. Där inkvarterar oss i Tjärös vandrarhem och hotell. Vi kommer dit på torsdagskvällen och åker hem på söndagen. Du får måla i den vackra skärgårdsmiljön under ledning av konstnär Johan Jönsson. Han ger utvecklande och intressanta uppgifter och har gemensamma genomgångar där du har möjlighet att lära dig av både dina egna och de andra deltagarnas bilder.

Det är en fantastisk möjlighet att i vacker, svensk natur få ta del av Johan Jönsson unika pedagogik!

 

Pris: Kurs /anmälningsavgiften är 3000 kr.

Priset för del i dubbelrum (utan wc/dusch på rummet) är 325 kr per person och natt.

Pris för del i dubbelrum (med wc/dusch på rummet) är 425 kr per person och natt.

Det finns också möjlighet att bo i en stuga med två våningssängar.

Det finns ett enkelrum som kostar 475 kr/ natt.

Pris för dubbelrum för eget bruk är 650 kr/ natt.

Galleri Bagdad Café, Järnvägsgatan 21, 216 14 Limhamn, 040-15 25 10, Med reservation för eventuella prisändringar.

Medresenär! Medresenären delar dubbelrummet  med deltagaren och deltar inte i kursen. Priset blir då ordinarie res-pris plus en mindre bokningsavgift som betalas in tillsammans med anmälnings/kursavgiften. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Anmälan till : 040-152510 eller johan@galleribagdadcafe.com

Bindande anmälan. Anmälning / kursavgiften är 3000 kr och betalas in vid anmälan och överenskommelse på bg 5944-9009. Med reservation för ändringar. Datum och detaljer kring slutbetalningen av resan får du information av oss efter anmälan. För  första bokningsomgången sista anmälan 28/2 2018 om inte annat meddelas.

Efter det tas anmälningar emot i mån av plats.

Obs! Begränsat antal platser. www.galleribagdadcafe.com