En gratis och enkel webstatistik & webräknare. Lätt att lägga till på din sida med php kod eller ja..   -> 
DAGBOK och lite annat skvaller!


VÄLKOMNA till kafé Nordpolen i Vara. Kafeét som bildades 1903 är fortfarande i släktens ägo. Kaféet blev årets konditori för två år sedan.Jag kan intyga att ett besök på kaféet sätter sina spår av välbehag.
VÄLKOMNA till kafé Nordpolen i Vara. Kafeét som bildades 1903 är fortfarande i släktens ägo. Kaféet blev årets konditori för två år sedan.
Jag kan intyga att ett besök på kaféet sätter sina spår av välbehag.

PETRA, min äldsta dotter och jag i Göta för fem år sedan.

PETRA, min äldsta dotter och jag i Göta för fem år sedan.


TRAFIKOLYCKAN 1966 blev till en livslång plåga -- som slutade med ett funktionshinder. Höger fot blev skadad när bilen körde på mig, den läkte sig fel. Har därför alltid haft problem med att gå. Idag, 53 år senare är det värre än tidigare. För varje år som går blir besvären värre. När jag har varit ute och gått en stund, måste jag vila foten i flera dagar där efter.

Höger höft skadades samtidigt, som senare väcktes till liv igen genom en ny olycka/höftskada 1986.
HÖFTSKADAN som inträffade 1986 blev också omfattande, med många år av svår värk. Efter tjugo års tid blev det lite bättre, för att under tiden lära sig att leva med smärtan, med hjälp av starka värktabletter (tack och lov att det finns).

MIGRÄN uppstod 1987 efter att jag hade haft körtelfeber i ett halvår. Migrän ligger i släkten, sedan dess har jag lidit av det också. Jag slutade röka 1995, då kom huvudvärks-anfallen glesare. Att ha huvudvärk blir till en livsstil, man kan aldrig på förhand planera något, man vet aldrig när migränanfallen slår till.

SÖMNAPNÈ har jag lidit av i många år, förra året fick jag diagnosen fastställd. Fick en maskin med mig hem som skulle vara till hjälp under sömnen, men käre nån vilket elände det var. Jag lämnade tillbaka maskinen och ansiktsmasken omgående, jag kan inte sova med något över ansiktet och en susande mask över nyllet. Därför vaknar jag ofta med huvudvärk när andningsuppehållen uppgår till fyrtio per timma. Det får jag leva med, fast det är besvärligt.

VAD MINA LÄSARE BÖR VETA OM MIG.
Jag skriver gärna och ofta. Jag har skrivit två dokumentär-böcker som kommit ut på internet. Den tredje boken som är en självbiografi kommer ut till våren 2020. Den handlar om mig och min broders uppväxt under svåra förhållanden på 50-talet och framåt.

DEPORTERINGEN.
Det jag har skrivit om förut är också biografier, men mer som dokumentärer som handlar om samhället idag och det jag själv upplevt i det. Mina svåraste år någonsin upplevde jag i Asien under tiden 2003 -- 2006. Jordbävningen 7,6 på Richterskalan år 2005 blev en mycket omskakande upplevelse för oss båda. 

Tisdagen den 200107.
Det som jag kommer att skriva om i fortsättningen blir endast samhällsdebatter.