Ukeleleackord och funktion för att lägga till dom i dina texter   -> 
DAGBOK och lite annat skvaller!TRAFIKOLYCKAN 1966 blev till en livslång plåga -- som slutade med ett livslångt funktionshinder. Höger fot blev skadad när bilen körde på mig, den läkte sig fel. Har därför alltid haft problem med att gå. Idag, 53 år senare är det värre än tidigare. För varje år som går blir besvären värre. När jag har varit ute och gått en stund, måste jag vila foten i flera dagar där efter.

Höger höft skadades samtidigt, som senare väcktes till liv genom en ny olycka.

HÖFTSKADA som inträffade 1986 blev också omfattande, med många år av svår värk. Efter tjugo års tid blev det lite bättre, för att under tiden lära sig att leva med smärtan, med hjälp av starka värktabletter (tack och lov att det fanns).

MIGRÄN uppstod 1987 efter att jag hade haft körtelfeber i ett halvår. Migrän ligger i släkten, sedan dess har jag lidit av det också. Jag slutade röka 1995, då kom huvudvärks anfallen glesare. Att ha huvudvärk blir till en livsstil, man kan aldrig på förhand planera något, man vet aldrig när migränanfallen slår till.

SÖMNAPNÈ har jag lidit av i många år, förra året fick jag diagnosen fastställd. Fick en maskin med mig hem som skulle vara till hjälp under sömnen, men käre nån vilket elände det var. Jag lämnade tillbaka maskinen och ansiktsmasken omgående, jag kan inte sova med något över ansiktet och en susande mask övernyllet. Därför vaknar jag ofta med huvudvärk när andningsuppehållen uppgår till 40 per timma. Det får jag leva med, fast det är besvärligt.

SÖNDAGEN den 6 okt.
Läget är ovisst just nu. Det har brunnit i hyreshuset i Vara dit jag ska flytta in den 1 nov. Ovisst har det varit länge eftersom hyresvärden inte har gett mig något kontrakt på lägenheten. Ska ringa honom i morgon och fråga hur länge jag måste vänta för att kunna flytta dit. Alla boende i huset har evakuerats. Sedan ska huset saneras och renoveras, det tar säkert lång tid.

TISDAG
Jag talade med hyresvärden i Vara igår. Han meddelade mig om att allt var i sin ordning. Inga andra omkringliggande lägenheter hade blivit rökskadade. Skönt att höra, jag kan alltså flytta in i huset den 1 nov som var planerat. 
Varje dag packar jag ner grejer i lådor från Rusta. Det tar aldrig slut. Många tankar snurrar i huvudet om natten, gör jag rätt som flyttar? kommer jag att ångra mig? det är väl normala frågor kan jag tänka mig. Jag har bott i Kvänum under 6 års tid och därför vant mig vid platsen. Den som lever får se om det blir bättre i Vara.