Klubben

Hej, Vill Du bli medlem så maila
följande uppgifter till
 
trissmagnum@live.se

Namn
Hemmahamn (adress behövs inte
om Du har en aktiv email)
Båtnr
Båtnamn

Medlemskapet är än så länge gratis. 
Vi siktar på att ordna sommarträffar.

Första Seglingsträffen


Den 1 - 2 juni hade klubben kallat till en första seglingsträff. Platsen var Norrviken vid Runmarö i Stockholms skärgård. En plats som är förknippad med Triss Magnum eftersom det var precis här som båtens designer, Lars Hedberg, började bli intresserad av båtar då han tillbringade några somrar som barn på Runmarö.
Tyvärr var inte väderprognoserna speciellt gynnsamma då rikligt med regn och även åska utlovades av SMHI för lördagen. Fredagen var det dock solsken och jag kom till Norrviken i god tid. Få båtar låg där. Dock skulle Laurinkostersällskapet ha sin vårträff där och även SXKs tolvtimmarseglare skulle träffas där. Av tolvtimmarsseglarna dök bara en båt upp, men av Laurinkostrarna kom 6 båtar. Jag kände några av båtarnas ägare så trots att inga Triss Magnum dök upp blev det väldigt trevligt. Regnet på lördagen upphörde på kvällen så det blev gemensam grillmiddag på bryggan och sedan efterfest med sång i en av de stora Laurinkostrarna. Vad gör det då att men känner sig liten i en Triss Magnum inklämd mellan större båtar.
Söndagen kom med strålande solsken och svaga vindar. En skön kryssning tillbaka till hemmahamnen. Bara att hoppas att det nästa år dyker upp några andra Magnumseglare.