Omvandla gram till deciliter och vv   -> 
Om ossVåran gård i vinterskrud

Stefan: Avdankad militär, numera omskolad och jobbar som lastbilschaufför. Är utbildad inom SBK till tävlingsledare, tävlingssekreterare och till lydnads- och bruksdomare. Har även tävlat med egen hund Gudrun i lydnad, spår, sök och i agility. Ett annat stort intresse är skotrar, närmare bestämt Ockelbo av äldre modell. Just nu finns det ca 6 st i "stallet".

Cicki: Avdankad tandsköterska, som efter den "karriären" jobbat med allt möjligt, allt mellan delikatessbiträde i Ica butik till tältsömmerska i Jämtland. Jobbar numera som vårdbiträde på servicehus i hembyn Enviken sedan några år tillbaka. Är utbildad inom SBK till tävlingssekreterare. Tävlat egna hundar, Arne, Dimma & Siri inom grenarna: lydnad, spår sök, rapport och utställning.

Vi bor: I Vallbyn i Enviken. En liten by ca 3½ mil norr om Falun, i en liten röd stuga mitt i skogen. Här hamnade vi efter att i 20 års tid flyttat runt halva Sverige. Vi har bott i Kiruna, Rindö/Vaxholm, Åkersberga, Ösmo (utanför Nynäshamn), Hackås (utanför Östersund). Sedan bodde vi i Trängslet i husvagn i 8 månader innan vi kom tillbaks till Falutrakten igen. Här hittade vi vårat drömställe och här blir vi nog kvar nu.