Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Otäckt, å Värre lär det väl bli!

Satt just och läste nyheterna där det står om den stackars Elin krantz,,
jag fick rysningar över hela mig , då jag läste att hon mördats och försökts bli nedgrävd mellan några tallar i det höga gräset i den skogsdunge, hennes kropp hittats i , vid länsmansgården på hisingen i göteborg.
enligt nyheterna står det att polisen fått filmen från spårvagnens övervakningskamera och på filmen kan man visst se att Elin är antastad av en satt 20 årig man med keps och en skinnjacka med ett speciellt emblem på, som också följde efter henne på den hållplats hon klev av.. polisen har nu gripit denna man på centralen i göteborg, tack vare spaningsroteln och de tips från allmänheten som kommit in, de gjorde en kroppsvisitation av honom då de tyckte att han såg drogpåverkad ut, han erkände att det var han på övervakningskameran men nekar till att ha mördat den 27åriga Elin Krantz..
Denna på bilderna så vackra unga kvinna!

Vart är vi på väg i detta land,, det mördas hej vilt och folk försvinner huller om buller, div gäng skjuter på varandra med riktiga vapen, Varför görs ingenting!!
Sådana här saker får banne mig inte ske,,, vi kan inte acceptera att det är så här,,
Vi får väl snart ha poliser som följer oss hem de kvällar vi går ut, om vi inte ska bli för evigt hemma,,
det jamsas och tramsas med förövare och det skall tyckas så synd om dem,, sluta med det!! De har ju gjort och utfört brott och skall oavsett bakgrund straffas så hårt att det känns och gör nytta, för ingen vill förlora en anhörig, vän eller en kär genom att de bragts om livet!!
jag mår illa av att läsa nyheterna, så det måste jag nog sluta att göra. men jag tänker inte sluta att bry mig... för jag vill bo leva och känna mig trygg i det land som jag fostrats och som vi kallar fosterland, vet inte hur jag ska skriva då jag känner sån, avsky till allt våld..jag finner inga ord,, och mina tankar går till Elin Krantz familj samt hennes nära och kära!! mina tankar går också till den 19åriga killen som försvann samtidigt som Elin, han sågs enligt nyheterna , sista gången, vid backa på hisingen i göteborg, jag hoppas polisen hittar honom välbehållen, mina tankar går till hans familj och anhöriga, då han ännu ej har hittats, Göteborg är ju värre än värst nu på mord, människorov, rån, våldtäkt, gängkrig osv...Fy fan för alla dessa kriminella ,,!!!

Just nu känner jag mig: fundersam

 

 
 
 

  Otäckt, å Värre lär det väl bli!

Instämmer helt och hållet med dig!! vart fan är vi på väg egentligen!?? RIP Elin och alla ni andra som mördats av nån eller några j....la äckliga förövare! hårdare straff och ut med utlänningarna som begår brott i sverige, till att aldrig mer få komma tillbaka hit!!

/// anonym




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N