Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

lay back and enjoy the fall, lover

äntligen helg! säger bara det
det har varit en låång vecka med mycket nya updateringar
först börja skolan i stan och sedan på torsdagen gå och
provdansa på danslinjen i timrå, vilket jag fastnade för
och de fastnade för mig. och idag, fredag hade jag mina första lektioner med nya klassen, dansklassen. ES2..
mhm, smakar verkligen på orden. jga gillar det skarpt
busstiderna är fucked up. fick vänta i fyrtio minuter innan
bussen som skulle ta mig hem. så jag som tyckte vi slutade tidgt
blev inte så tidigt när sjä bussresan tar sin tid också och jag var inte hemma fören efter tre iallafall! den var nära fyra. hann en snabb vända på stan också, shoppa lite nödvändigheter
som nya fräscha underkläder och hotpants och benvärmare att dansa i, tydligen måste man ha tajta kläder när man dansar balett.
och mer måse jag inhandla! behöver ett par jeans och även att det
börjar bli brådska med dom där höstskorna nu.. brr, skitkallt ute numera!
ville nästan ha min vinterjacka på mig idag =S usch och fy och bläää.
men det där med klassen tror jag kommer att lösa sig, det måste det. kändes som att det var på rätt spår idag iallafall. inte precis så att jag INTE skulle ha tid att lära känna alla.. vi ska ju bara gå tillsammans två år, men det är nu man börjar ana vilka man kommer stöta hop med mest och andra man kanske kommer lättare överens. men det är kul!
timrås fjuttskola har jag inte fattat något riktigt tycke om. och av att döma av det jag såg idag verkar de inte ens ha någon kiosk (??!!!!) disgrase. och mitt schema ser inte så kul ut som jag har nämnt. han som har pusslat ihop mitt schema måste ha känt en aning medlidande för mig för han lämnade fredagen på schemat orörd:D alltså, då går jag efter vanliga schemat. vi börjar halv tolv, har dubbel pass i matte och sen slutar vi tjugo i två. sköönt. ganska lätt att förstå att fredagen är att se fram emot, favoritdagen.



ikväll ska jag sova, såpass intressant kommer min första helgdag efter skolstarten att se ut! döspännande va:D är bara så himla trött. var ju tvungen att vara på min gymnasieskola i stan klockan åtta imorse och.
ah, jag tror inte jag vaknade riktigt efter klockan elva.
det var vid den tiden iallafall då det hade slutat göra ont att hålla ögonlocken öppna. kännde mig så himla körd idag. helt slut. imorgonkväll kanske det blir mer liv. fåse. känner mig bara så isolerad, mycket av att jag satsat
så mycket av mig själv på dansen nu den senaste tiden attjag inte har koncetrerat mig på så mycket annat. lite synd kanske.
det känns lite tomt av att inte ha någon på g människa i tankarna men ändå skönt, för som sagt, då kan jag satsa mer på dansen. och detta år måste jag verkligen ge hela mig för schemat ska fungera. måste ge 120 %.
åh snacka om vad jag längtar tills all den här träningen på kroppen börjar ta,
så man börjar bli lite mer vältränad och de där extra
fettet man lagt på sig är det förevig farväl med! snacka om lusten att man vill ut då. för det är väl inte konstigt att man känner att man skulle vilja visa upp sig då? ..
men, (ännu en gång finns det ett men) då skulle man inte vilja förstöra det genom att ta in alkohol. men vi får la se! (som alltid, VI FÅR SE, hehe)
tjaallalalaa!

ingen sovmorgon imorgon heller.
hepp
auuugh
..prisa gud att det finns en söndag!
adjöken, "sov gott!"


heather nova- like lovers do

paulie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N