Kommentarer av paulie

gula hallon? hjortron?

paulie

Visa artikel


hahah ja man ska inte snoka! lät hemskt dte där med fågeln.. men bara man nte tänker på det så mycket så.. och bebisar/småbarn är ju bara kalas! så himla fina, allihopa :)

paulie

Visa artikel


känner igen det, bra skrivet, bra formulerat!

paulie

Visa artikel


välkommen! =)

paulie

Visa artikel


haha, k'änner igen det där! frusterande men inte riktigt något man kan göra åt=D

paulie

Visa artikel


gränsen är hårfin, det gäller att kunna balansera. det är ju klart att testa sin partner hela tiden skulle vara fel och jobbigt nog för båda, men främst för motparten. men som sagt, det får inte gå till överdrift..

paulie

Visa artikel


satan vad gott! Läckert och nyttigt, bra kombinering =D

paulie

Visa artikel


kämpa på =)

paulie

Visa artikel


Man kan ju undra hur gammal du är!? Det är skrämmande att läsa att den vikten du vill uppnå är 43 kilo ? Jag är snart 17 år, 1.58 lång och väger 55kg, och har aldrig varit lyckligare. Trivs så jävulst med mina kropp och jag tror verkligen inte att du måste uppnå en viss vikt för att må bra över dig själv? Inte alls för att skryta men jag har inga problem med att få killar, om det är nu är ditt syfte med nerbantningen. Det har att göra med hur man mår som person, det visas till andra. Jag blev riktigt orolig när du även skriver det som en "Operation Nerbantning" Jag menar vem är idealpersonen för dig med den perfekt kroppen? du mår även illa. Det måste jag bara kommentera. vad hade du förväntat dig? Ät sunt och träna istället. Då mår alla bra. Ta hand om dig hurru.!

paulie

Visa artikel


haha åh vad härligt du=) det låter riktigt mysigt det där med killen. Hur du beskriver det. Man får liksom känslovågor själv! Längtan efter en sån kille växte efter denna blogg, på gott & ont. Fortsätt blogga=)

paulie

Visa artikel


håll hoppet uppe, din kompis kommer nog uppfatta det från din synvinkel också, ge henne bara lite tid, och om ni är bra vänner så kommer ni garanterat bli vänner igen! Glad påsk du=D ses på blåkulla, jag kommer bära blått

paulie

Visa artikel


haha, jag hade kul när jag läste denna blogg! nog första gången jag skrattar idag, tack för den=) den behövdes! mer sånt häääär

paulie

Visa artikel


snälla, var mer seriös i ditt skrivande om du ska ha en blogg.

paulie

Visa artikel


seriös med ditt skrivande?=)

paulie

Visa artikel


du tycker inte att det är lite löjligt att skapa en blogg åt sin hund? jag menar, har hunden så många tankar att de måste skrivas ner? tur att han har dig till det.. dock skulle det vara trevligare att läsa om dig och dina tankar=)tack för mig, ta hand om er!

paulie

Visa artikel