Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

..i dont think that im gonna let you inside

i detta nu då jag skriver så dricker jag varm oboy och bara tinar upp
och börjar långsamt få tillbaka känseln i både fötter
och ben, vilket jag är tacksam för. (skulle nog vara svårt att dansa
annars utan ben liksom)

riktigt skit väder! inte nog med att det har regnat hela dagen och är bara varit allmänt rusk, så flyger man ju iväg. det är riktiga stormvindar och jag tycker nog att vi alla kan klara oss utan det! iallafall så är det vad jag känner.
hade en lektion idag, men drygade kvar på skolan för att vänta på sandra, anna och nicca då de skulle ha två lektioner till.. grr mummel,mhm. men jag väntade bara för det var sagt att vi skulle fika efter skolan, vilket vi gjorde. men det hade varit min höjdpunkten, typ. darför värd väntan. (jag som annars har ett kasst tålamod) men det var det som höll en och en annan helt motiverad hela dagen. en varm choklad och en varm blåbärspaj på stans mysigast café, rutiga duken r värd väntan, trust me. fast det blev inte varm choklad som jag hade bestämt, utan det blev te istället(är galen i te) och pajen var ingen höjdare, men sällskapet vägde upp det hela! cafét är mysigt att sitta på också. när man var på väg hem från stan genom regn och rusk var man ytterst tacksam att man var på väg hemåt till en varm dusch och en sääääng, men så blev inte fallet. blev istället påmind om att jag hade lovade pernilla sedan länge att se på en match med henne.
så det var bara att traska hem och laga mat för att sedan sticka ut i kylan igen!
och DUM som jag är (kommer se tillbaka på det här typiska ögonblicket när jag bli äldre och le, tro mig) klär jag mig för lite. alltså inte "kläder efter väder"
men mycket varför jag frös så fasligt har nog mycket att göra med att jag varit sen med at köpa höstskor. istället för att blicka framåt och varit förutseende har jag envist förnekat att vi är inne i en höstperiod, och vägrat köpa ett par dojjor för att införskaffa ett par höstdojjor skulle bara vara ännu ett besvis på hösten har kommit. (stor fasa) så nu måste jag ut på jakt efter ett par snygga sådana! men idag/ ikväll fick jag ha "sommarskor". vilket var.. kallt, kyligt och, kallt. pernilla hade hela kittet, fullt utrustad med varma kläder! hon hade t.o.m långkalsonger, vilka var ganska fräna, jag som är van bara vid mörkblå/svarta långkalsipper vart riktigt hänförd! och faktiskt lite avundsjuk;p men iomed att jag börjar att tina nu så kan man dra en slutsats att jag har fryst, och även blivit lite av en isbit under kvällen. men ska snart ta den där efterlängtade varma duschen, som jag inte kan förneka lockar väldigt mycket ..

skönt att börja halv tio, vilket tycks vara varje dag, iomed att någon ringer och ska prata mitt i natten så blir det ganska sena nätter. somnade t.ex två inatt. unbeliveble. osäker på om jag ska klaga men jag antar att jag istället har numera en bra ursäkt till varför jag jännt går runt trött!

till tors.
jag ska vara ärlig, jag har varit så upptagen att jag inte alls ägnat dans i timrå någon större tanke, så även om jag hade velat hade det varit omöjligt(om man kollar på hur mina senaste minst sagt hektiskta dagar har sett ut hade man förstått). men imorgon kommer väl känslan komma krypandes.. jag kommer gissa på att det blir lite av en sömnlös natt. så jag är osäker på om jag kommer blogga imorgon. antingen kommer jag köra lite x-tra träning på egen hand eller så kommer jag vara för nervös för att kunna skriva. eller så skriver jag! brukar inte bli sååå nervös, faktiskt! skönt att skriva kanske om jag är nervös imorgon också, men hursomhelst så visar det sig hur det blir! och hur det än blir som, så kommer jag skriva om hur torsdagen gick.
ugh vill inte. kom just att tänka på att på torsdags morgonen måste jag upp verkligen tidigt i ottan! för prick klockan sju på morgon går min buss från härnösands busscentral. (skönt att jag bara bor 10 min ifrån, men ändå) och sen kickas ju dagen direkt igång med lite fyspass och osv, det jag redan har skrivit ner.
så faktiskt (för om jag vet att det är för mitt eget bästa så..) så ska jag lägga mig tidigt. vill göra bra ifrån mig. måste faktiskt även upplysa om att jag inte kommer in är det inte fy skam, men även klartydliga att jag siktar på att komma in. balettpasset på torsdag verkar ju vekligen intressant måste jag hålla med om..
nästan så man borde filma! haha.

imorgon håller vi tummarna för riktigt soligt väder, varför inte en såpass värme
så att jag kan använda shorts? se yaa

om exakt två dagar så vet jag. shit.

Just nu känner jag mig: glad

paulie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N