Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

i cant turn to you when it all falls apart ..

ännu en dag som gått!

det känns som jag gjort mycket idag
men det är bara för jag varit fullt aktiv nu framåt kvällen
men i själva verket så har det bara varit en av dom där lugna dagarna. jag har ringt samtalet nu, (de ringde aldrig upp så jag tog saken i egna händer, förvånadsvärt, verkligen) och det blev bestämt att jag ska komma dit på torsdag och träna fys och ha ett dans pass med tvåorna på timrås danslinje. vilket betyder att jag kommer gå språk inriktiningen istan tills på torsdag och sen får vi se hur det visar sig. men hoppas såklart att jag inte behöver gå språk, antar att jag inte är så populär där, hehe. men om det blir så får man göra det bästa utav allt. hoppas inte malin får reda på det den här vägen utan jag hinner få tag på henne innan dess och säga det själv, kanske är svår information att smälta, jag har ingen aning. det här är iallafall vad jag vill justnu, och det är det som borde räknas.

ikväll har jag dömt tre matcher fast jag haft mycket att tänka på men det gick bara brabrabra. älskar kidsen och så får man lite småpengar. asnice! efter det så gick jag och kollade på derbyt som spelades hemma med pernilla. dock synd att jag bara hann se sista halvlek för jag dömde själv, och det blev sent, men det var kul att se match! och kul att hitta någon som är mer än villig att se på fotboll! annars har jag det ganska tunt på vänner som gillar att se fotboll, menmen. det var skönt iallafall att avnjuta den matchen. fick lite ögongodis i min närhet också, åhh. smälter. synd bara. och dock kollar jag bort varje gång, ingen aning varför. men det kan definitvt inte vara något bra tecken;p kanske syns på sättet jag skriver men jag är verkligen astrött, mycket beror på det där samtalet jag hade vid fyra tiden, och har fortfarande "tunga fötter". det jag fick höra var inte riktigt det jag ville höra fast det var positivt. lite tung information bara. NU ska jag faktiskt lägga mig tidigt, och hoppas jag har tur med vädret imorgon så jag kan få sola så man blir på bättre humör (håller tummarna), är i brist på aktiviteter denna helg också, vilket också kan också ha en lite del till mitt dystra moln ovanför mig.. hehe än en gång tack för stödet loveones, betyder mycket. kanske kan jag inte visa hur tacksam jag är när jag är på det här humöret men det är jag, oja dte är jag! många pussar :)
NU! läggdags och bra musik, har fortfarande gratis mess också så jag får väl utnyttja det då ifall det blir brist på annat :) toodelo.


look to the past
and remember and smile
and maybe tonight
i can breathe for awhile.
im not in the scene
i think Im fallin asleep
but then all that it means is
i'll always be dreaming of you

Just nu känner jag mig: trött

paulie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N