Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

coming for you

kom just hem från emelie. har varit litegranna med henne denna kväll, vi har varit på en mysig promenad och sedan myst framför en film som var kalasbra! gammal var den också, "just like heaven" men ack så bra! =D tårar kom på slutet också, men det är säkert inget ömsesidigt utan bara jag som är så himla känslig, blödig, mes, blaaablaablabla you name it. men bra var den. rekommenderar=) synd att det vart en massa messande för emelies del. men jag måste medge att jag höll med ganska .. men det var iallafall tråkigt! fast då det hände satt vi på första parkett framför en stooor blomsteräng i närheten av havet, de var lite kärleksfullt.. nästan så man hade lust att byta ut emsan där ett tag, haha!

tillbaka till gårdagen.. som jag måster erkänna var
för det mesta "knäpp";p jag var med caroline redan på dagen och då vi såg på fotboll, efter det gick vi och handlade och hyrde film, sedan lagades det tacos och som avslutning mystes det framför den hyrda skräckisen;p sen stack hon, och då fick jag en impuls att jag skulle på promenad. så när jag var ute någonstans på vift ringde jag emelie, som var på fest. och helt plötsligt var jag inbjuden dit, så mina fötter bar mig dit där jag vart erbjuden en massa groggar. så det var en ganska rå sväng på kvällen det där! jag måste pinsamt medge att jag var jävligt lättpåverkad. men jag får skylla på att jag inte har druckit på flera månader.. haha men så pinsamt ändå, fjortiz stämpel* och toppen på i:et så var det cruising i stan! så det var -fullt ös, medvetslös- nere på stan så vi var där ett x-antal timmar, det var kul då en av de tjejjer jag hänkat på fyllde år just den dagen, så vi sjöngde ja-må-hon-leva hela natten lång, och aldrig lessnade vi!:D sen gick jag hem då det vart för kallt. en helt OK kväll alltså

har så jävla ont i tanden. fyyfan alltså. och det stora skämtet är att jag har inte ens fått in hela tandställningen, alltså är det här inte höjden av smärtan, och på toppen av det är tanden jag har ont i är den som är "orörd", inga gummiband eller något alls på den. baaah säger jag bara! och jag som har godis för typ femtiospänn brevid mig.. helt impossible alltså. går inte att tugga. jag får bara kolla och längta. grrr! sitter och mumsar på en yoghurt istället ...phett sur. två dagar kvar till den riktiga tandställningen, joy. och så ringer kanske dom imorgon, pirrpirrpirr, kommer darför bara spräcka det om det ringer imorgon. eller så ringer de senare i veckan. plågsamt lidande för min del????? ehum yes. bara förnamnet, men det är väl bara att ta det med en stor nypa salt iguess. imorgon blir det sovmorgon och bara en massa degande (som om jag inte fått nog med det?) nej men bäst att passa på nu när det är skolstart snart.. längtar verkligen inte. med skola kommer hösten, sedan vinter. mhm.. måste inhandla höstkläder och skor snart.. så snart jag får lön så.

tillbaka till grubblandet. känns som jag drar mig undan.
men det kanske är ren inbillning.
har bara så himla mycket i tankarna justnu
..tjenixen för idag!

i use to wonder where were going
and where I wanted to be
wanted to run away cause the situations in the past
love never really last
memories just had a hold of me

paulie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N