Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

*

var bara tvungen att uppmärksamma en grejj angående kärlek som gör mig knäsvag. det är när man verkligen kämpar för sin partner. det är ju bara så himla äkta..man kan förlöja sig inför andra, det är liksom inget problem osv. att visa att man bryr sig och vågar kämpa! wow..kanske låter konstigt men det är nog det finaste jag vet! det finns även en tendens att det är just det killar glömmer bort mest. inte för att dra alla killar över en linje(tjejjer kan också försumma den egenskapen) men det är bara det att jag har sett alldeles för lite av det här med att "i want you to fight for me" ,liksom övertygelsen att man verkligen är värd det. var bara tvungen att inflika detta innan det är dags för sängen. shit, tänk att hitta den där killen som verkligen har viljan & kämpa emot motgångar osv hand i hand. amazing!

en drös pussar till er alla

Just nu känner jag mig: solig

paulie
 

 
 
 

  *

gränsen är hårfin, det gäller att kunna balansera. det är ju klart att testa sin partner hela tiden skulle vara fel och jobbigt nog för båda, men främst för motparten. men som sagt, det får inte gå till överdrift..

paulie



Och så finns det de tjejer som vill bli bekräftade hela tiden och testar sin kille för o se hur mycke han vill kämpa, de e ingen bra taktik.

/// anonym




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N