Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Let´s work

Jag gillar bekräftelse, jag är tävlingsinriktad och jag vill alltid bli bättre, så jag kommer lägga som förslag till min arbetsgivare att vi skall börja få veckosummeringar från en arbetsgivar jury. Som i Let´s dance!

Ekonomen säger:
Du har verkligen känsla i dina steg, visst! Du behöver däremot arbeta med din hållning i vissa lägen, det är med pengar som med en tango: Håll fast och var bestämd, hela foten i golvet inte dansa på tårna. Den här veckan tycker jag det verkar som du dansat chachacha. Jag såg också att du vid några tillfällen tappade kontakten med ekonomisystemet. Träna mer till nästa vecka, jag tror ändå att du har potential.

Personalkonsulten säger:
Jag håller inte med föregående talare. Det är härligt att se hur du för dig fram mot kaffeautomaten varje morgon med en energi och vitalitet som får mig att sprudla. Verkligen som en eldig salsa. Du ser stark och lycklig ut när du stegar fram emot datorn och du är fokuserad när du sätter klorna i ett delikat rehabärende. Men du måste hålla takten, du tappar ibland och blir tvungen att springa ikapp. Jag vill se att du tränar upp din styrka till nästa vecka.

Högsta chefen säger(med engelsk accent, självklart):
DU ha vaerkligen gjort en strawlande insats den haer senaste tiden, MEN...det haer är inte enhetscheferi. Jag kommer att dra en poaeng foar du missade i ingawngen till sammantraedet i tisdags ack foer att paersonalen uringde till facke. Faast; du kommaw att winna paw din smawrta loesning paw samawrdningen mellan vaer och andras foerwaltninga.

Sen när jag kommit hem får jag ett mms där hela ledningsgruppen visar mina veckopoäng på små skyltar därefter får jag och mina kollegor ringa in och rösta på varandra, även våra kunder får möjlighet att ringa in sin röst. Ledningsgruppens poäng tillsammans med inringda röster talar sen om vem som får gå vidare till nästa vecka och vem som blir tvungen att stanna hemma.

Just nu känner jag mig: SALIGT SMART

 

 
 
 

  Let´s work

hihihi du e för bra





10 ,10 points



jag vill ha meeeer

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N