Kommentarer av Dillen

Hej och välkommen. Vad vill du ha hjälp med? Du ser ju ut att ha kommit jättelångt, din grundsida är ju på plats, du har en avatar, nu är det bara att börja skriva vad du känner för (det är dock vist att låta bli att skriva oseriöst och oetiskt, tror till och med det finns regler för vad som får skrivas och inte, fråga webmaster om du blir osäker)Jag föreslår att du klickar dig runt på menyn till vänster vid inlogningen (knappen kontrollpanel är jättebra att klicka in på ).Jag använder min blogg till att filosofera över vardagliga ting, men det är ju upp till var och en vad man vill använda bloggen till. Du kan välja om du vill visa dina bloggar för alla, dina vänner eller om du vill vara privat.Lycka till och låt dig inspireras i din nya lya i blogbyn :-)


Visa artikel


Tjillevippen och välkommen!Det glädjer mig i mitt 70- talistiska hjärta att även yngre förmågor tar tillvara det som våra mödrar kämpade för!Oavsett ditt kän kan jag varmt rekommendera dig att gå och se Jösses flickor på Stadsteatern, där kan man snacka om politiskt budskap *S*Återigen, välkommen till den bästa Blogbyn i världen :-)


Visa artikel


Jag håller faktiskt med. Soliga och gula...men, är det någon som vet varför de heter MASK rosor? Är det för att stjälken har samma förg som en mask?Dom är roliga också, som barn klöv vi ( jag och kusiner/ kompisar)ändarna på stjälkarna och la i vatten då blev dom som små krummelurer :-)Å tänk va roliga dom är när man kan blåsa på dom sen när dom blir som små dunboller :-) Undrar om inte maskrosor är dom mest användbara blommorna :-) Kanske därför folk inte gillar dom, dom är avundsjuka helt enkelt *S*


Visa artikel


Mums. Vad gillar du det här då:

Smörfräst broccoli m lite vitlök, champinjoner, spenat, toppa m salt, grädde och riven parmesanost...Zzlurp. Ska definitivt telsta kylling receptet, det ser för smarrigt ut :-)


Visa artikel


Det låter så mysigt med små katt bebisar. Lycka till :-)


Visa artikel


Hej granne! Välkommen till byn :-)Eftersom jag har svårt att inte fundera o tänka när någon lämnar frågor att bersvara så gör jag det här :-)Jag tror att vi tänker aldeles för mycket på om vi är lyckliga eller inte. Jag tror att vi tänker aldeles för mycket på hur det borde vara. Verkligheten är alltid bättre och vackrare än våra tankar om den, så utan våra tankar så är det faktisk jättebra:-)

Om man ifrågasätter de tankar man har om hur det borde se ut, så brukar man komma fram till att tankarna inte helt riktigt är sanna vilket är rätt så skönt. När man slåss mot hur det verkligen är, det är då man blir trött, arg o ledsen. Tror jag ska blogga lite mer om det en annan dag :-) Tjingeling


Visa artikel


MmHmm, tänk: gräset, fåglarna, daggen, spindelnät som glimmar :-)

(tvestjärtar, fästingar o mördarsniglar:-/)


Visa artikel


Men det är ju toppen! Men...ska man i så fall se det som ett plus att få vara en nära väns/ släktings främmande, eller ska man se det som sista chansen att göra ett gott intryck/ behålla vänskapen? :-) Puss o kul att ni hittade hit AnnaHanna, Nova o Linda!


Visa artikel


Klart man kan, kompisar är lättköpta...Det är vänner som är lite knepigare att få tag i :-)


Visa artikel


Jadu min vän, visst har man tur som har ett jobb med fart, fläkt och utrymme för att få vara halv- drakig ibland :-) Härligast är, tycker jag, när man har en "död eller liv" situation och nån kommer och är arg över att kaffet är slut eller så :-) Sånt roar *fniss fniss*Jag önskar att alla människor kunde vara lika glada i sina jobb som du o jag é, det e så skojsigt när vi pratar om jobb för det är aldrig nåt gnäll/ gnylt o gnaal utan det är alltid så fnittrigt o flamsigt och skojsigt även om vi har det tufft o mastigt i bland :-) Men, man får f**n starka ben i uppförsbacke och man är inte död förrns man hör jorden krascha på kistlocket.Nehej, nu kanske jag skulle ta o göra en egen liten bloggalainen, Vi hörs!
Visa artikel


Å jag hade ett återfall idag.

Bakgrund: havvererande projekt med hög rörighetsfaktor, inte ett allt för r

Orsak: Mjök till kaffet saknades, plåster hade jag inget på mig/ med mig, tuggummin hade jag inte heller.

Lösning: I morgon åker plåstret på, o tuggummin var jag o köpte aldeles nyss


Visa artikel


Appropå det...

Om delad glädje är dubbel glädje, vad är då delat ansvar?


Visa artikel


Hej o hå, nu stavar vi på :-) Har engagerat Anna E också, och hon kände sig väl lite lätt tvungen att ta tag i stavarna så här efter helgerna :-)


Visa artikel


Analys av ovan ställda fråga om varför: Jo...för dom sket i det helt enkelt, det var inte viktigt för den som smällde att plocka upp förmodligen för att den som smällde inte är ute och rör sig på gårdar och trotoarer dagtid. Av någon underlig anledning har dock dessa rester en förmåga att försvinna med tiden, och jag undrar: Vart tar skräpet vägen sen? Är det verkligen någon annan som förbarmar sig? Ja, man undrar ju...


Visa artikel


Jag håller med tidigare talare. Ert hus är en oas :-) Förresten är den bilden du visar här superfin, snart börjar det porla från vintersnön som smälter ner över berget, kom ihåg att hålla vattenfallet igång :-)


Visa artikel


Å vilken mumsig bild, man blir aldeles prommenad sugen :-) Ofelia hälsar till din mamma också!


Visa artikel


Coolt, jag önskar jag kunde blogga dag ut och dag in:-)


Visa artikel


Jasså, de va en luring!!! Jag som tyckte du var jätte tuff o att Jempa hade världens coolaste make...Fast å andra sidan, väldigt snyggt fejkat, det ser himla riktigt ut :-)


Visa artikel