Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Zooto i trotsåldern

Måndag och tisdag har Zeffe och Zooto mest fått nöja sig med husse, jag har jobbat först borta och sen hemma med att tvätta fönster, byta gardiner och sätta upp ljusstakarna, lite träning blir det förståss hela tiden även inne. Zooto har nog kommit i trotsåldern, han har varit odräglig några dagar nu, hittar bara på en massa bus och tar allt han kan få tag på, och det är inte lite, så det har varit ett evigt jagande och passande på honom. Jag tyckte Zeffe hittade på mycket när han var liten, men det var ingenting jämnfört med Zotarn. Zeffe kan förståss han också, häromdagen när jag tvättade köksfönstret på utsidan, fick jag helt plötsligt se Zeffe stå och titta på mig innanför och ja, hela han stod på köksbordet, tur att jag inte hade något ätbart där för då hade han ätit upp det.

Ikväll har i alla fall Zeffe och jag varit på klubben och tränat på den fria onsdagsträningen, han tycker om att få rå om sin matte själv, och speciellt när vi åker till klubben. Vi tränade alla 1:ans moment, de nya, och det gick riktigt bra. Vi tränade passivitet också medan de andra lekte och tränade på planen, det gick bra ända tills det kom en tjej med en svart liten valp (den var mycket lik Zotarn) blandning Labbe, BC och nåt mer som jag inte kommer ihåg, då blev han så intresserad av den och kunde inte hålla kontakten med mig, jag fick för mig att han trodde det var Zotarn. Senare när hade tränat färdigt fick Zeffe hälsa på den lilla, det var en tik och hon var jämngammal med Zotarn och hade lite vitt på bröstet precis som han har.

Nu är det lugnt i huset, Zooto är faktiskt både morgontrött och kvällstrött , han gör inte en min av att gå upp när jag ska till jobbet, och sista kvällskissen får vi släpa ut honom. Nä, nu ska jag sova så jag orkar fortsätta i galenskapen imorgon.

Ha det gott

Siv/Zeffe & Zooto

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N