Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

"Skåpsovarna"

Idag började Zeffes promenad bra, han träffade på Storma och de lekte och hade jätteskoj ett bra tag, men oj vad skitig Zeffe blev. Vi fortsatte vår promenad till en av de tomma hagarna, där Zeffe fick göra uppletande och det gick bra, men han hade problem med att hitta pucken av någon anledning. Sen tränade vi inkallning, började träna det med ställande också. Aporten går ganska bra nu, det verkar som han har fattat att han ska hålla den still i munnen och att jag vill ha den i min hand. Vi tränade ff, ställande och läggande också och det gick också bra, just nu verkar han tycka att allt är jättekul, min duktiga kille.

Så var det Zooto som också vill gå promenad, han har blivit riktigt duktig på att inte bita och dra i kopplet, han försöker ibland men släpper när jag nejar honom, nu är det bara en liten bit som han måste gå i koppel, så det blir inte så mycket träning på det. Idag tränade vi mest på inkallningar, lite fotövning blev det också. Jag hade en spåraport med som jag "tappade" lite då och då, och när han tog den så k/b jag, de första gångerna fick han inte aporten i näsan så jag vände och då vände han också och så höll vi på tills han fick vittring av den, efter några gånger så kände han den direkt när han kom i närhetan av den, duktig liten. När vi kom hem "tränade" vi slalom och för att vara första gången så gick det jättebra.

Nu har Zooto också kommit på att det är mysigt att krypa in i en skåpstomme när Janne håller på och bygger så ny u "slåss" de om skåpen.

Ha det gott

Siv/Zeffe & Zooto

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N