Träning på klubben

 
     
Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Träning på klubben

Idag har Zooto fått sin sista spruta för i år, han charmade alla på veterinärkliniken, och sprutan märkte han inte alls, godis fick han både före och efter sprutan av den snälla tjejen som gav honom sprutan. Vi passade på att handla när vi var i Norrtälje, var på Granngården också och köpte elpinnar som jag ska bygga en slalombana av så vi kan träna det hemma.

Zeffe och jag åkte till klubben för att träna, det var onsdagsträning, åkte dit för att kunna träna platsliggning i grupp och så blev det ingen, det var veterinärkväll, det hade jag missat totalt. Men vi tränade själva och Zeffe var jätteduktig, han höll bra kontakt fast det var fler som tränade på planen. Just nu är det läggandet under gång som är problemet, han lägger sig men det är så segt.

Jag studerade Zooto när han började sin vattenlek, och vad han gör är att han doppar ner huvudet i vattnet och tar vatten i munnen sen spottar han ut det och försöker fånga det i luften. Undrar hur han har kommit på den leken? Och han ser så rolig ut, så man kan inte låta bli att skratta åt honom. En sak är säker man har aldrig tråkigt med en Aussie i huset.

Ha det gott

Siv/Zeffe & Zooto

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N