Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

En skön helg

I går åkte Zeffe och jag ut till klubben och tog en promenad, sedan tittade jag lite på MH-beskrivning, det var flat coated retriverklubben som hade den. Ska ju gå med Zeffe i oktober och det kan vara bra att veta vad det handlar om, mina andra hundar var det karaktärstest och korning som gällde, nu är det som sagt lite annorlunda. Sen tog vi en längre promenad och träffade en liten dvärgpudel som Zeffe lekte en liten stund med.

Idag var hela sökgruppen bjuden till en av tjejerna för att träna och sedan äta lunch. Det var elva hundar och förare som kom idag, var det det fina vädret eller kanske den goda lunchen som lockade? Körde med norsk rullen idag och det gick jättebra med påvis och alltihop, det gick bra för de flesta hundarna idag så fast vi var så många tog det inte mer än tre timmar. Sen fick vi en jättegod lunch, bakpotatis med skagernröra, sallad och painriche, och så kaffe och cheescake på det, och alltihop var jättegott.

När jag kom hem åkte vi till landet, skulle plocka lite äpplen till hästarna, och Zeffe han passade på att ta sig ett dopp, han var helt galen for upp och ner i vattnet och runt som en galning på gräsmattan, han roade sig själv en bra stund medans vi satt i solen och tittade på honom.

Hoppas ni har haft en lika skön helg som vi.

Siv/Zeffe

Just nu känner jag mig: i lektagen

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N