Juni / Juli 2010

2010-07-31 En av loppisarna idag var alldeles extra trevlig, "bloggloppis" hos Carina, där gjorde vi massor av fynd samt blev bjudna på mycket god fika. http://madeinpersbo.blogspot.com/

 

2010-07-31 2 riktigt trevliga dagar, med 2 auktioner på fredag och 1 auktion på lördag plus ett antal loppis besök. Riktigt mycket trevliga grejjer fick vi med oss hem bl.a. ett schackbord och ett slagbord. Gammalt glas i alla dess former, en sats med gamla stämplar, gamla plancher, vågar, ett zinkbadkar för barn och ett gjutjärnsornament plus en hel del till.

 

2010-07-28 Vi vill passa på att tacka Marianne för alla positiva ord och bilder på hennes blogg. Besök den gärna: www.skonagrona.blogspot.com

 

2010-07-28 Det har varit en händelserik juli och tyvärr har det inte funnits tid att uppdatera hemsidan. Men massor med nya grejjer har vi fått in, bl.a. från en underbar resa i Dalarna.

 

2010-07-06 Idag har vi varit kreativa och fixat fram ett mycket trevligt litet bord från 1800-talet med ny bemålning, och gustaviansk känsla. Tyvärr är lådfronten bara fejk, men trevligt är det och 900 kronor är det allt värt.

 

2010-07-05 Nu har vi också inrättat oss i lekstugan till Baldersnäs Herrgård över sommaren. Också här är vi tillsammans med Steve och Marie. Lekstugan är en liten drömstuga från sent 1800 tal som stämmer helt överens med vår stil. Stugan ligger härligt inbäddad i grönska precis bredvid Herrgården som fram tills i vintras ägdes av TV-profilen Ingvar Oldsberg. Passa på att besök oss här också i sommar, vi kommer att hålla öppet så mycket vi kan, både här och hemma i Herbret och Garaget. Trevlig sommar önskar vi på Herbret Antik.

 

2010-06-25 Midsommarafton, idag har vi varit på firandet vid gammelgården i Bengtsfors och haft försäljning av våra prylar i Maja-Lenas stuga tillsammans med våra goda vänner från Rud Laxarby. (kolla deras blogg  www.hemtrevnadirud.blogspot.com ) Vi kommer att ha gemensam försäljning där vissa dagar under sommaren.