L7 Angels - Kay Ducks 3 - 2 OT (Vår AI-gubbe avgjorde med att slå in en retur)
Målskyttar: Niva 1, Zlaktarn 1, AI-gubbe 1.

L7 Angels - Russian Rockets 1 - 5 (Glitchlag, se upp för RUR)

L7 Angels - team ex Runosmak 2 - 1 OT (Zlaktarn avgjorde i OT)

L7 Angels - HC Kebab 1 - 3

L7 Angels - KaV o 2 - 1 (Stark vändning i sista perioden)
Målskyttar: Zlaktarn 2.

L7 Angels - Resurrected 3 - 2

L7 Angels - CologneCitySlackers 2 - 0 (Helt ointresserat lag som lämnade vid 2-0)

L7 Angels - Super Zeros 2 - 1 OT

L7 Angels - SHEFFIELD STARS 4 - 0 (De gav upp redan i första perioden)
Målskyttar: Major 2, Zlaktarn 1, Krantz 1.

L7 Angels - LES GLISSEURS 3 - 4 (Icke ordinarie Hult i mål gjorde det bra mot detta glitchlag, se upp för EUR)
Målskyttar: Zlaktarn 1, Boy 1, Major 1.

L7 Angels - DIE LEGIONAERE 2 - 4 (Lite oflyt för näste icke ordinarie målis Jimmi Boy)
Målskyttar: Hult 1, Major 1.

L7 Angels - HC Kebab 1 - 0 (De lämnade i slutet av första vid 1-0)
Målskyttar: Krantz 1.

L7 Angels - Global Suckers 5 - 0 (Kunde ha varit det dubbla, minst)
Målskyttar: Zlaktarn 4, Hult 1.

Kommentar:
Full fart under söndagen och det började illa med fem raka förluster och ras ned i division 5. Men efter det så gick det väl lite bättre, även om det var fortsatt tungt för bägge lagen som var igång, Tänker dock inte älta anledningar och orsaker, när patchen kommer så får vi veta om det är vi som är dåliga eller om vi förlorat vissa matcher av andra orsaker.

Man får istället ta till sig det positiva och det är att vi har ett grymt starkt försvar med många duktiga backar. Framåt så är det bra snurr och fantasi i anfallszon oavsett vilka som spelar ihop. I mål gjorde icke ordinnarie Hult och Boy två riktigt bra inhopp och kan inte lastas för förlusterna. Vi avslutade kvällen hyfsat och lyckades ta oss upp i division 4 igen, även om det var precis.

Diskutera gärna gårdagen på forumet.

090214

L7 Angels - The Hockey Legends 3 - 1 (Vi dominerade stort, men var som vanligt ineffektiva)
Målskyttar: AI-gubbe 1, Hegerfors 1, Zlaktarn 1.

L7 Angels - The Flying Dutchmen 1 - 0 (De lämnade efter att vi gjort första målet)

L7 Angels - VASTERVIK ICEBO 1 - 0 (Åter överlägsna och ineffektiva)
Målskytt: Zlaktarn 1.

L7 Angels - Pakkotoisto 2 - 1 (Grym kämpa match, vände 0-1 till 2-1 i sista)

L7 Angels - The German Trash 1 - 2 OT (Vi vinner skotten med 22-6, och cheesegoals avgör som vanligt)

Kommentar:
Ovanligt lite Änglar online denna kväll, märkligt nog bara fyra stycken. Men vi som var där försvarade klubbens färger med den äran. Totaldominans i alla matcher vi spelade, men pucken ville inte in. Motståndarna hade egentligen bara sina cheesegoal-försök och lyckades tyvärr nästan lika ofta som vi göra mål tack vare det.

Trots detta så vann vi samtliga matcher utom en som förlorades i OT. Den var rätt sigifikativ för laget just nu. För skotten vinns med 22-6 men målvakten är helt omöjlig på de fina lägen vi skapar. Däremot går buggmålen in de få gånger vi inte lyckas stoppa motståndarnas upprepade och envisa försök.

Men nu ska vi försöka se framåt och se det positivt. Vi vinner ju fortfarande fler matcher än vi förlorar och vi spelar riktigt bra, varierande och underhållande ishockey. Det kommer förhoppningsvis att gynna oss då patchen kommer, när och om den nu kommer? Tills dess så spelar vi och har kul, samt undviker att inte låta rötäggen förstöra humöret för oss. Det bästa är att helt enkelt inte möta dem tills vidare.

090212

L7 Angels - Swiss Pimps 1 - 4 (Något var inte som det skulle med detta tvåmannalag)

L7 Angels - Bacon Murder Pig 6 - 1 (Ett annat tvåmannalag fick lida för förra matchen)
Målskyttar: Hult 4, Ajaysson 1, Zlaktarn 1.

L7 Angels - Mark Monsters 3 - 1
L7 Angels - Myllymaen Rotuki 3 - 2

L7 Angels - sbornaya 2 - 5 (Ännu ett lag som var "lite för bra", med tanke på hur de spelade)
Målskytt: Krantz 2.

L7 Angels - Rambo HC 2 - 3

L7 Angels - SHEFFIELD STARS 5 - 0 (Utklassning, massor med missade chanser)
Målskyttar: Lundh 2, Ajaysson 2, Zlaktarn 1.

L7 Angels - team ex Runosmak 4 - 2

L7 Angels - KaV o 1 - 2 (Jämn match som kunde slutat hur som helst)
Målskyttar: Zlaktarn 1.

L7 Angels - bad2 6 - 0

L7 Angels - TuPSu 3 - 4 (Ledning med 3-0 efter första, men märkliga studsar vände matchen)
Målskyttar: Zlaktarn 3.

L7 Angels - PLEIBOIS 1 - 2

L7 Angels - HOCKEY GOD FIGHT 4 - 0 (Spel mot ett mål, kunde varit det dubbla)
Målskyttar: Ajaysson 3, Zlaktarn 1.

L7 Angels - DSSHHL 3 - 1

Kommentar:
Gott om folk och två lag igång samtidigt, t o m med målvakt i ett av lagen i några matcher. Men trots stundtals riktigt bra spel, så blev det en del tunga försluster. Det är verkligen trist att åter igen behöva konstatera att ärligt
hockeylir inte lönar sig i detta spel. Vi skapar mängder av chanser via ett naturligt och välbalanserat anfallsspel, men målvakterna är som vanligt näst intill omutliga på de riktigt svåra puckarna. Samtidigt som de ofta spelmässigt sämre motståndarna tillfälligt sticker får in puckarna in på alla möjliga och omöjliga sätt. Vissa gånger är puckarna inte ens inne i mål, helt obegripligt och mycket frustrerande. Speciellt irriterande är det när vi har en mänsklig målis, då känns det som om vi straffas för det.

Men trots alla tveksamheter så var det som vanligt väldigt skoj att spela och vi ska inte misströsta för det kommer garanterat att snart att vända. Positivt var också att det var väldigt få "buggmål", eller ens försök till dessa, från något av lagen vi mötte under gårdagen. Noterbart är annars att klubbens nye back, Michael Hederby #26, gjorde sin andra spelning igår kväll. Det gick riktigt bra och han kommer nog att bli en ännu stor tillgång så fort han blivit ännu mer inspelad och varm i kläderna. Hans polare Claus Krantz har också börjat skola om sig till back och gör det med den äran. Det känns fantastiskt bra att vi nu börjar få gott om naturliga och kontinuerligt spelande backar, då samspelta och vana backpar näst intill är ett måste då man möter vissa lag.

L7 Angels - ATLANT 2 - 0
L7 Angels - slan hc 3 - 0 (Motståndarna lämnade efter 5 minuter vid 0-0)

L7 Angels - Jatkoaika 2 - 0 (Motståndarna lämnade efter 5 minuter)
Målskyttar: Denny Eklund 1, Jocke Hult 1

L7 Angels - Idiget HC 2 - 3 (Cheesers)
Målskyttar: Denny Eklund 2.

L7 Angels - KGJZ TEAM 7 - 0 (Zlaktarn gjorde de fem första)
Målskyttar: Matt Zlaktarn 5, Arne Hegerfors 1, Denny Eklund 1.

L7 Angels - The o35s 4 - 0 (Motståndarna lämnade nån gång i period 2)
Målskyttar: Denny Eklund 2, Matt Zlaktarn 1, Arne Hegerfors 1.

L7 Angels - GB Stars 2 - 0 (Pausglitchare, matchen räknades inte)
Målskyttar: Denny Eklund 1, A Jaysson 1.

L7 Angels - The Nordic Legio 1 - 3 (Ruggigt försvarsstarkt lag)
Målskyttar: Matt Zlaktarn 1.

L7 Angels - Berlin Stars 1 - 0
L7 Angels - Eskilstuna HC 0 - 2 (Cheesers)
L7 Angels - Ostra Torn Mongo 3 - 0

L7 Angels - Myllymaen Rotuki 2 - 4 (De gjorde mål på allt, och vi var dåliga)
Målskyttar: Matt Zlaktarn 1, Jimmy Hansson 1 (Hans första i Angels).

L7 Angels - German Eagles 3 - 2

L7 Angels - Myllymaen Rotuki 9 - 0 (Sanslös urladdning och fet revansch)
Målskyttar: Matt Zlaktarn 3, Jimmy Hansson 2, Pär Lundh 2, Claus Krantz 2.

L7 Angels - Glenns 3 - 1
L7 Angels - Resurrected 2 - 0

Kommentar:
Helkväll igen för Änglarna och förstås gott om folk under eftermiddagen och kvällen/natten. Sammanlagt 26 matcher blev det varav 18 segrar, dock en som pausglitchades bort. Men trots alla dessa vinster så gick laget inte upp mer än 15 placeringar. Men det räckte i alla fall till att ta sig upp till division 3 igen. Spelmässigt var det upp och ned, men som vanligt så var det vi som förde de flesta matcherna. Det stora problemet är dock att vi inte får utdelning på de många chanser vi skapar. Extra jobbigt känns det i de matcher då motståndarna är cheesers och gör buggmål på de få lägen de får. Men vi får bita ihop och hoppas på att patchen rättar till den orättvisan.

Noterbart annars från kvällen var att Gustav Karlsson låste upp sitt Legendkort, grattis Gus. Nu är vi sex Legender i klubben. Dessutom gjorde Jimmy Hansson debut i Angelströjan och klarade sig riktigt bra, med bl a tre mål på lika många matcher. Det kan ha blivit fler, då jag inte har fått all info från kvällens två sista matcher.

L7 Angels - Teg SK 2 - 1
L7 Angels - Jatkoaika 3 - 4 (Matchen slutade egentligen 7-0)
L7 Angels - JRM 4 - 0
L7 Angels - Team Lernbo HC 2 - 1
L7 Angels - IcE SnIpErS 4 - 3

L7 Angels - The Unholy Allla 2 - 1 OT (Vi spelade med fullt lag, Arni i mål).
Målskyttar: Matt Zlaktarn 2.

L7 Angels - Eskilstuna HC 3 - 4 OT (Självmål avgjorde, efter att vi hämtat upp flera underlägen).
Målskyttar: Matt Zlaktarn 2, Claus Krantz 2.

L7 Angels - Ris IF 0 - 3 (Pausglitchare)
L7 Angels - Eskilstuna HC 0 - 3 (Bl a ett självmål igen).

L7 Angels - GB Stars 2 - 0 (Motståndarna lämnade efter 10 minuter).
Målskyttar: Arne Hegerfors 1, Arni Pikkujemse 1.

L7 Angels - Del Profis 3 - 1

L7 Angels - NHML Chiefs 1 - 2 (Otroligt seg match, skotten slutade 9-5).
Målskyttar: Pär Lundh 1.