Kajak Bergslagen

Sköna lugna vatten kl 05.20 Sköna lugna vatten kl 05.20
Det finns många fina strender i Svartälven, så tältning är inga problem Det finns många fina strender i Svartälven, så tältning är inga problem
Se till att ha en torr toarulle, inget bra med granris Se till att ha en torr toarulle, inget bra med granris

Velkommen till min hemsida!

Skall på den här hemsida prova att beskriva mina kajakturer på Bergslagens vatten. Ni får se bort ifrån några Norska stavningar, då jag är Norrmann som har varit bosatt i Bergslagen/Nora i snart 29 år och med kajakpaddling som ett stort interesse i många år, är inget proffs men njuter av naturen och allt va det kan ge mig.

Det blir inte så många och långa turer numera då jag vart drabbad av en svår sjukdom, så när jag tar kajaken så får jag oxå ta med mina kryckor, har varit tillfällen då jag måste rolla rundt kajaken för att ta mig ur och sen komma iland men va gör det när man får njuta av naturens tillgångar?

Har också som hobby att bygga träkajaker med ribbteknik i gran eller annat lämplig träsort. Jag bygger på vintern, det brukar bli 2 stk byggen varje vinter som jag då paddlar hela våren, sommaren och hösten, säljer dom sen på sen hösten. Jag har byggt 6 stk kajaker till nu och har alltid ett nytt bygge på gång, varje kajak har kommit fram av egna ideer och varje kajak har tills nu tjänat sitt syfte.