Dl till g engelska svenska amerikanska   -> 
Viktigt

Här kan du läsa om:
(Kräkningar)
Vattenöverdosering
Kaliumbrist pga lightläsk och salt

Varför det inte finns några tips om hur du kan framkalla kräkningar osv:

Jag har valt att inte inkludera den sortens tips eftersom det är triggande för många och ett beteende som jag inte vill uppmana till. Det hjälper dig inte att hålla vikten. Lär du dig att kräkas kommer du bara tillåta dig själv att äta onyttigare och mer för att du ser en "enkel" utväg efteråt. Men kroppen tar ändå upp kalorier, inte allt men en hel del och alla kalorier är dåliga för en pro ana.
Är du redan fast i skiten och behöver tips finns det på många andra sidor. 

Jag vill bara avsluta med en sak: drick mycket vatten efter varje gång du kräkts. Det är så otroligt viktigt och kan inte sägas för många gånger, vätskebrist kan snabbt bli livshotande!

ÖVERDOSERING AV VÄTSKA
För mycket vatten är INTE bra, du späder bland annat ut blodet. Mycket vatten är bra men FÖR mycket vatten är dödligt. 
"6-10 litervätska per dygn kan leda till vattenintoxination och till och med döden. /.../ en vätskemängd på 1 1/2-2 liter per dygn rekommenderas. Vid kraftig svettning (under en värmebölja, i bastun eller när man motionerar) måste man öka vätskeintaget därefter."
Saxat direkt från "Jag har redan ätit" av Anna Keski-Rakkonen, Pia Cherpentier, Riikka Viljanen.
Tänk på att kaffe, te och cola light är vätskedrivande. Det betyder att du tar upp mindre vätska och behöver fylla på med lite extra vatten om du dricker mycket sånt. Lägg då på en eller ett par liter vätska om dagen på rekommendationen. 

Checklista:
Drick aldrig mer än 5 liter under ett dygn.
Se till att få i dig salt (mineralsalt) som binder vätska om du dricker mycket.
Drick lite extra när du är varm och tränar. 

LIGHTLÄSK OCH SALT
Det här låter kanske konstigt men du kan få i dig för mycket salt av att dricka för mycket lightläsk. Coca cola zero innehåller t ex 0,01g natrium (salt) per 100g. Natrium är ett ämne som samarbetar med kalium (och magnesium?) som alltid måste ha en balans på 1:4, vilket innebär att du får ett underskott av kalium när du äter för mycket natrium. 
Det är väldigt invecklat men det finns ett bra inlägg på ett forum som förklarar detta bra:
http://www.jogg.se/Forum/Trad.aspx?subid=15997

Ett steg i rätt riktning är att använda mineralsalt i stället, Jozo har en grön förpackning som är mineralsalt. Kostar en tjuga för en stor burk.