Faktasidan

Välkommen till oss!

Vi är två mycket antusiastiska samlare, som är intresserade av äldre trevliga föremål att använda eller, som dekoration.
Vi har (säkert under 20 år nu) åkt runt på auktioner & loppisar, vi har ägnat hela semesterresor åt denna hobby (vilket kanske inte alltid familjens yngre fårmågor uppskattat lika mycket).

Vi delar intresset totalt, men Therese är den av oss som jobbar mest med att ordna, dekorera, kombinera och presentera på tilltalande sätt.
Magnus jobbar mer med Hemsidan och Facebook,
"letar" gör vi givetvis båda två. 

Att träffa likasinnade människor på auktioner och loppisar, och möta er besökare hemma och i butiken är en stor del av det vi gillar.

Självklart måste man ju löpande byta ut delar av samlingarna, för att ge plats åt nya trevliga "fynd".
Därför startade vi 2002 vad vi valt att kalla Herbret Antik.

(Herbre är en gammalsvensk stavning av Härbre som är den modernare varianten. Stavning med e passade oss bättre när vi skulle ut på nätet).

Från 2002 och fram tills 2011 bedrevs Herbret Antik enbart som hobbyverksamhet, och i princip allt vi sålde hade vi en gång köpt till oss själva.

Hos oss finns mestadels gamla eller äldre föremål, nått enstaka nyare objekt kan ha smugit sej in också, men aldrig utan känsla, charm och stil.

2010 fixade vi till och öppnat upp garaget, kolla in bilderna under fliken "lokalerna". 

2011 registrerades enskilda firman Herbret Antik

Therese Larsson / Magnus Gustafsson  0531-41189 eller 0734 196889 eller maila till magnus.gustafsson@telia.com

Herbret Antik
org nr: 670414-5553