Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Läckande kran

Jo jag har en kran som läcker. Helt plötsligt utan förvarning började kranen läcka igår kväll. Det är inte bara störande då det droppar det känns inget vidare heller beroende på hur stort angreppet är. Det finns ju olika grader kan man säga. Mina grader va sådär 39 och det räckte för att jag ömsom skulle frysa o svettas.
Febern sitter i, näsan rinner och nysattackerna avlöser varandra. Lite jobbigt e de men det gör inget. Gått runt huset några gånger med vovven har jag gjort men det vara bara skönt o fint i snövädret.

Det är ju också ett plus på pensionärssidan att man inte behöver ringa sej sjuk, ingen behöver göra ens jobb. Jag kan med gott samvete strutta runt i morgonrock hela dan. Jag kan kolla på nån gammal videofilm eller sova om jag vill o när jag vill. Man kan faktiskt ha det mysigt o må ganska bra fast man e sjuk.

Nu ska jag fixa mej en stor kopp te, tända ett ljus och svepa in mej i en gosig filt o krypa upp i soffan o sätta på en ny videofilm.

Just nu känner jag mig: Febrig o snorig men glad ändå

Husmusen
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Läckande kran

Jäkla pensionärer... va avundsjuk jag är på er, jag bara väntar på min pension...Det tog ett tag innan jag fattade vad kranen hade med det hela att göra :)

webmaster jim

Visa artikel


Stackars mamman!

;)Säg till om jag ska komma och ta ut Freja en sväng imorrn.

Krya på dig!

Lisa

Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N