Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Sökträning

Ikväll var det sökträning på klubben, det var bara fem hundar ikväll, kanske var det värmen som gjorde att det inte kom så många, för det har varit jättevarmt idag. Zeffe var duktig, jag kunde ha honom okopplad då jag skulle skicka honom, och han springer ut så bra, det som brister är att han gärna släpper rullen alldeles innan han kommer ut på stigen, det får vi jobba på och så att han gärna springer och nosar och kissar mellan skicken. Efter söket körde vi platsliggning, han fick ha kopplet på liggandes på marken med en fot på, vill inte riskera något. Han var lite orolig och böt sida och gnällde men han låg kvar. Han fick ligga lite längre än de andra hundarna så han fick lite störning. Vi körde budföring också och idag var det en helt, för Zeffe, främande figurant, det gick också bra?A, det är bara det att han springer så snabbt så han passerar, speciellt mig; och det är ju inte så bra man vet inte vad han kan hitta på bakom ryggen, det där måste vi också jobba med.

Siv/Zeffe

Just nu känner jag mig: pigg

 

 
 
 

  Sökträning

de låter skojj o jag kan tro ni har lika roligt båda två

oldwolfie



Vi ska förhoppningsvis ut och tävla spår, sök och lydnad sen får vi se vad det blir mer, har planer på agillitykurs i höst han tycker det är kul, vi har provat att "leka lite på agillityhindren, men aktiveras måste han, det är en mycket aktiv ras så både kroppen och knoppen behöver aktiveras.

Siv/Zeffe




det verkar som om du o din hund har skojjigt

toppen o se hur zeffe gör framsteg,,ska bli kul o höra mera

ska ni jobba sedan med något ska han bli en sökhund om han blir jätteduktig eller gör ni de mest för träningens skull eller tävling kanske,,eller ska han bli en arbetande vovve

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N