Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Fel fett

Varför är transfetter tillåtna i svensk mat, när de bidrar så mycket till hjärt- och kärlsjukdomar?
Hör Livsmedelsverkets generaldirektör Inger Andersson.

DN's webb TV

Just nu känner jag mig: fundersam

 

 
 
 

  Fel fett

Inte en dag för tidigt!

Husmusen



Ja det hoppas jag.




Nyheten spred sig under natten:

Transfetter bort från nyckelhålsmärkta produkter!



Sedan Karin Bojs artikel i DN publicerades runt midnatt med nyheten att Livsmedelsverket nu ändrar sig om produkter som innehåller härdade/delvis härdade fetter och därmed transfetter, inte längre ska få nyckelhålsmärkas, brakade det loss.



Livsmedelsverket gjorde alltså helt om under sena eftermiddagen och TV1 körde nyheten hela natten. Nu ligger nyheten ute på både TV4 och SVT och tidningsmedia kommer troligen nu att följa upp det.

så nu ska de väl hända saker

oldwolfie



ja man undrar varför de ska ta sån tid för vissa att fatta beslut, som andra redan fattat



oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N