Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

OS

Så, nu är det över. Jag kan stolt meddela att jag nästan tagit brons i det inofficiella blog OS som pågått utan någons kännedom här i Blogbyn. OS har pågått en så lång stund som ingen haft en aning om och reglerna har varit helt obekanta.
Men, till syvende och sist, för den som inte känner till reglerna, flest bloggar vinner... Altdå går guld till webmaster, silver till Oldwolfie och brons till Pady.

Det ryktas att speciella doping kontroller har utförts under tävlingen utan deltagarnas vetskap, bland annat sägs det att ip nummer registrerats för att säkerställa att ingen skall kunna verka under falsk blog så att säga.


Vinnare i blog- OS är altså webmaster Jim, tätt följd av Oldwolfie, inte så konstigt kanske om man refererar till ett gammalt talesätt: Päronet är inte det som kastar äpplen i galen tunna! Alla har vi imponerats av de generösa bilderna som förmedlas i hennes bloggar, jag tror också att hon kniper någon bonuspoäng på länkning till andra sidor. Strålande!!

Bronset har gått till den ack så finurligt förnuftige Pady, han har verkligen lagt ned stor möda på sitt bloggande...men...jag tror här att i denna okända oviktiga tävling hade det lönat sig med en litet snabbare bloggning för att kunna snudda vid webmasters framgång. Men vilken kvalitét! Vi´lken kva´lité!!!

Själva invigningen var en oerhört oerkänd tillställning, ett snabbt vrid på kapsylen och Grappoflaskan var öppen (jag vill bara tillägga att ...ja, det var jag, Moi, som invigde blog OS, för en ca femton minuter sedan).

Invigningen hade inte kunnat gå så bra och fantastisk om det inte hade varit för den frivilliga, oavlänade volontären som införskaffat Grappon och tillsåg att den var lagom kyld för att få pysa till vid öppnandet. Det gick kårar utmed ryggen. NU, drar det igång!!!

Det avfyrades också raketer, eller ja...det smällde till något ...det luktade iallafall krutrök, eller nåt....

Den något ofrivilliga dansuppvisningen framfördes av en konstnärlig pälsbeklädd varelse som genomförde något svårt och obegripligt hoppsande, akompanjerat av en vass huggande klagolåt. Modernistiskt! En skarp kontrast till den i övrigt så sävliga kavalkad av grådassig vardag.

Vid avslutningen på invigningen av blog OS hissades en mängd kulörta flaggor i olika former, vissa T- formade, andra V- formade och alla som inte visste att det pågick en obetydlig OS invigning kunde obekymrat låta vardagen gå sin gilla gång.

Så. Nu har jag berättat om invigningen och om vilka som vunnit.

Avslutningen kommer att ske med pompa och ståt, det lär smällas av endel raketer kan jag avslöja. Resten får ni fnula ihop själva :-)

Go natt

Just nu känner jag mig: glad

 

 
 
 

  OS

*skrattar hejdlöst*

Va skönt, jag trodde du somnat in.

Istället så visar det sig att du administrerat OS. Fantastiskt!

Kram //Anna

/// anonym


Här läser jag sömnigt att jag har fått ett brons i blogning. Helt otroligt. Tack så mycket. Och lagom högt kliv för mig upp på pallen. Jag får så lätt svindel. Kul att bli trea i någonting. Jag är inte van att få så fin placering. Jag brukar alltid komma sist i allt. (Utom i plump.) Tror jag skall fira på något sätt. Men i dag blir det inget fir, för jag skall sätta mig på bussen och pendeln till stora staden. Sedan skall jag ställa mig på pendeln och bussen för att komma hem. Det blir hårt, men jag har hört talas om att det finns folk som gör detta 5 gånger i veckan, så jag skall väl inte klaga på min första resa i år. Men firet får vänta till dess jag hämtat mig.




fniss ojoj

tur inte doping kontrollen kom på mej för detta OS har jag tydligen både genomfört o fått silver i sovandes då jag igårnatt då jag hoppade i sängen



inte hade en aning men nu då jag slår upp mina gråblågröna upptäcker att jag står på prispallen med äpplet i galen tunna de borde ha varit päron på guldplats

menmen



man får finna sej i att bli kullsprungen på gränsen o dessutom är jag MYCKE förtjust i äpplen så



jag tackar för att ha fått vara med i detta os

och får säga att konfrancierns uuuunderbara gestaltande av detta os



var nog det som jag kommer att minnas bäst ifrån detta års OS



ett stort tack till alla deltagande o NU lägger vi oss i träning för nästa OS

oldwolfie



Oj, guld :) jag som inte ens viste om att jag tävlade, Jag va förmodligen dopad oxo... ja har ju varit i österike o åkt skidor en gng,,,



.

webmaster jim



Hihihi och jag som inte blev uttagen till os-laget parkerade mej som åskådare på läktaren och gladdes av och applåderade de tävlandes framfart i blogspåren. Undrar när det blir prisutdelning?

:)

Husmusen





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N