Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Tonårskris eller åldersnoja?

Har ordet 40-årskris fått en ny klang? Personer runt 40 är idag den stora riskgruppen när det gäller utbrändhet. Inte så underligt kanske om man tänker efter. Vid 40 ska du ha gjort karriär, eller åtminstone vara på god väg upp för stegen. Du har troligtvis barn i tonåren, vilket betyder att dom fortfarande behöver stor del av din tid, i form av bl.a hämtning och lämning på olika aktiviteter. Du ska ha massvis av olika intressen/hobbies, gå på gym, spela golf, segla, träna aerobic, gå på herr/tjejmiddagar, m.m. Dessutom ska du vara trendig när det gäller frisyr och kläder, och sola på solarium minst 2 gånger i veckan. I bästa fall är du också en partypingla, som gillar att vara ute på krogen åtminstone vartannat veckoslut. Mår vi verkligen bra av detta egentligen? Eller ger vi bara ett sken av att vara lyckliga?

Just nu känner jag mig: fundersam

 

 
 
 

  Tonårskris eller åldersnoja?

säger också välkommen till byn

och säger som så att jag har inte haft nånsåndär kris eller åldersnoja

undrar om den kommer nästa gång

nä de tror jag inte faktiskt

jag tror att om man e nöjd med lite så har man mycket att vara nöjd av

gammalt ordspråk som håller

oldwolfie



Hej granne! Välkommen till byn :-)Eftersom jag har svårt att inte fundera o tänka när någon lämnar frågor att bersvara så gör jag det här :-)Jag tror att vi tänker aldeles för mycket på om vi är lyckliga eller inte. Jag tror att vi tänker aldeles för mycket på hur det borde vara. Verkligheten är alltid bättre och vackrare än våra tankar om den, så utan våra tankar så är det faktisk jättebra:-)

Om man ifrågasätter de tankar man har om hur det borde se ut, så brukar man komma fram till att tankarna inte helt riktigt är sanna vilket är rätt så skönt. När man slåss mot hur det verkligen är, det är då man blir trött, arg o ledsen. Tror jag ska blogga lite mer om det en annan dag :-) Tjingeling






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N