ImSoHollow
Heter Angelica, fyller 18 i augusti och har väl nå gra små intressen, vilka jag ska nämna är oklart , för de säger ju rätt mycket om vem jag är och vad jag gör här. Jag är rätt estetisk av mig, älskar musik, totalt avgudar att måla/rita/whatever, och allt sådant. Sedan älskar jag djur väldigt mycket, djurplågare borde bli behandlade som de behandlar djuren. Går faktiskt linjen djurvård första året på ett naturbruksgymnasium. Har fått tag på prima vänner här på skolan. Min pappa är alkoholist med tendens till våldsamhet. Jag är lejon, vegetarian, röker, har piercing i läppen och näsan och ska skaffa tatoo senare. Är lack när det gäller ekonomi, slösar pengar så fort jag ser dem ungefär. Vilken musik jag lyssnar på? Åter kommer med alla grupper snart, men Sonata Arctica, Nightwish, Nirvana, HIM, Marilyn Manson, Sum41 och GReen Day går väldigt bra. Speciellt Evanescence dessutom. En kompis håller på lära mig teckenspråket, kan alfabetet utantill och säga vissa saker.
Har en lillasyster, två storasystrar och en storebror. Blev moster den 1/2 i år till världens sötaste bäbis (ljuger inte!). Min mormor och farmor är död och jag saknar min mormor extremt mycket, min farmor dog när jag gikc i lekis så jag har inte lika många minnen om skratt och glädje med henne som med mormor.
Långt brun/rött hår, blågröna ögon.
Jag tänker köpa en border-collie valp som ska heta Kelso när jag flyttat hemifrån. Bor föresten på min skola måndag - Fredag.

That\'s me.



Blev medlem: 2006.04.11