Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Vi är med valp!

Hej alla där ute
Vi är ett lite äldre par (jag 60 o min man 70 år) som går i väntans tider! Väntar på en liten Eurasiervalp från Sorchies kennel.

Ojj, vad det var svårt innan vi bestämde oss för vilken ras vi ville ha. Min man var inne på en Samojed och jag var inne på Chow-Chow. Jag sökte på nätet, läste i forum mm mm

Så fick jag se en anons om Eurasier! Hade faktiskt aldrig hört talas om den rasen. Vet ni vad? Jo, Eurasier är framavlad av både Samojed och Chow-Chow. Kan det bli mer lyckat?

Jag tog kontakt med uppfödaren och berättade om vilka vi var, vad vi kunde erbjuda valpen och vad vi troligen skulle erbjuda lite mindre av - Hon uppskattade ärligheten och trodde nog att en Eurasier skulel passa oss. Vi har hundvana sedan tidigare.

Jag var helt inställd på, att vi skulle ha en tik - men uppfödaren hade önskemål från dem som tog tikar att de skulle ställa ut. DET var jag inte säker på att vi skulle kunna infria, så det blev en hane.

Kicki uppfödaren) hade två hanar att välja på, som hon trodde skulle passa oss -Först lutade det åt den ena ett bra tag, men så svängde det, så svängde det igen och vägde ganska jämt de två emellan - men, så blev det lille Ajax för vår del.

Vi får inte hämta honom än, inte förrän i slutet av februari - Han är född juldagen!

Kicki är suverän på att uppdatera sin hemsida med nya bilder hela tiden och att ha en härlig kontakt med oss som tingat valp. Det gillar jag och det gör att tiden går lite fortare!

Med den här bloggen har jag tänkt att skriva om sådant som jag saknat då jag varit ute och letat info - Någon som skriver om vardagen med valp - både positivt och negativt - för det är faktiskt negativt med valp emellanåt också! Det vet från tidigare erfarenhet.

Jag har tänkt att skriva om vår väntan, om när vi får hem Ajax, hans första tid hos oss och senare som unghund - Ni kommer helt enkelt att få följa vår vardag.

Låter det spännande? Gå in o kika emellanåt på min blogg så lovar jag att uppdatera så mycket jag bara kan

Just nu känner jag mig: lycklig

 

 
 
 

  Vi är med valp!

Hej, vilka fina valpar :-D :D

/// anonym




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N