Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Sömnens mysterium

I natt gick jag och la mej tidigt (02:30) för att orka upp kl 6:20 för då skulle jag köra min vackra fru till pendeltåget men ungefär 2 gånger om året så kan jag inte somna, och självklart va denna natt en av dom två gångerna.

Så jag gick upp och tog en kopp te, satte mej i fåtöljen och läste en timma... fortfarande pigg, så jag slog igång datorn och pysslade om mina siter lite. Vid 6 så gick jag och la mej i sängen för att om möjligt slumra till lite.

Jag visste att väckarklockan strax skulle ringa men de va som om den bara väntade på att jag skulle somna, och sen ringde den :-/ OK! En minuts sömn är ju bättre en ingen.

Tänk om man kunde va så trött som man är när man går upp, när man går och lägger sig, och vilja sova lika lite som man vill på kvällen, när man vaknar.
.
.

Just nu känner jag mig: trött


webmaster jim
 

 
 
 

  Sömnens mysterium

Instämmer till fullo i ovanstående kommentar,fniss.

Husmusen



det lustiga är att jag hade exact samma funderingar imorse då tänkte jag som så att Varför är man aldrig så trött på kvällen att man glatt går o lägger sej o varför kan man inte vara lika trött som påmorgonen då man absolut inte vill gå upp exact så finns de folk som glatt skuttar ur sängen pigga o nytra på morgonen o glatt hoppar i säng på kvällen utan att tänka SKA BARA GÖRA oav.....

har de me vuxenhet o göra så blir jag aldrig vuxen

skulle behöva en mamma som tjatade mej isäng på kvällen o ur sängen på morgonen

kramis





oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N