Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Mopp

På onsdag skall jag köpa mig en mopp. En sådan där som ser ut som en rastafrisyr på pinne. Med hink där man vrider ur den i ett durkslag. Det verkar så bekvämt.
Jag har tittat på dom i många år, men har tyckt att det var en onödig utgift. Jag har ju en levang och trasor. Men förbannat jobbigt att skura på det viset. Man får ont i händerna av att vrida ur trasan. Men inte lika jobbigt som att använda skurknän. Det blir inte så mycket skurat. Försökte för några år sedan att göra rent en liten ruta i taget av golvet. Men jag tappade bort var jag va, så jag fick ge upp det hela.

Att jag köper en mopp på onsdag beror på att det är otroligt halt vid bilen. Absolut livsfarligt att komma i närheten av den där den står på sin parkeringsplats. Chansen att halka och slå i huvudet i bilen och sedan bryta ett ben för att sedan frysa ihjäl och senare bli överkörd, är mycket stor. Därför tog jag min skurhink till kommunens sandhög. Fyllde den med sand, som jag hällde ut runt bilen. Jag tog ännu en tur till sandhögen för att ha sand i reserv. Hinken, full med sand, placerade jag i mitt källarkontor. Min skurhink är alltså upptagen. Därav mitt beslut om att köpa en mopp. Med hink.

Det finns personer som köper vikter att bära på för att bygga upp sina muskler. Jag har nu byggt muskler helt gratis. Med hjälp av kommunens sand.
Ju halare det blir, ju starkare blir jag.

Just nu känner jag mig: stolt

 

 
 
 

  Mopp

HA HA HA men gud så skojigt ha ha ha Jag rekomenderar som Jimmy att köpa en hink med vrid strut typ på.

Pompan



Du skriver ju så hilmla bra :)

Jag skrattade flera gånger :D



Jag kan för övrigt tala om att moppar med urvridningshink fungerar bra!

webmaster jim





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N