Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Hugos matte längtar

Oh nu är det inte långt kvar,imorgon bär det av för att hämta lille Hugo.Bia bädden väntar och matskålarna är på plats för att inte tala om alla leksaker jag köpt HI Hi.
Var och storhandlade så vi ska ha mat hemma för jag kan ju inte lämna lille Hugo ensam på ett tag.

Idag har jag varit hos mamma, hennes blodtryck hade gått ner lite men det är inte mycket hon kommer ihåg längre snyft.Jag blir galen på Apoteket dom hade givit henne en gammal medecin och inte hjärtmedecinen som hon skulle ha egentligen. Hur fasen tänker dom , vill man bli gammal eller??

Vi var på syrrans grav och gjorde så fint med påskliljor och penséér,det känns alltid lika jobbigt att gå dit!!Saknar henne så mycket,vi satt på en bänk och grät både mamma och jag.men jag gläds ändå med all kuliga minnen jag har av henne och alla roliga upptåg.

Just nu känner jag mig: tillfredsställd

Evelina
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Hugos matte längtar

hej hugos matte.de är inte var dag men får se sååå många lyckliga ansikten på en å samma gång.men de fick jag se idag.de strålade kärlek o ömhet från alla valpägare .vilken härlig skara som samlades hos vetrinären idag åh din lille hugo han var en duktig brorsa visade sej på styva linan å knappt pep när dom körde in den tjocka cippsnålen i skinnet .mamma lisa har inte märkt att två små barn fattas nu.de fungerade så bra.och imorgon kommer stintan o hämtar vackra etty.de har varit så härligt gäng som jag fått den äran att bekanta mej med.hoppas vi håller vidare kontakt.så jag får höra hur hugo artar sej.vi hörs på bloggen ibland så ringer jag lite ibland jag ska inte terra er hihi men vore kul med lite sporadiska samtal o möten ser fram till valpträffen i höst tusen pussar o kramizar till dej evy och gosingen hugo /malla lisa ludde håkan

/// anonym
Visa artikel


hej o hå ja du man får ta tillvara på

stunderna o då stunderna är slut

får man ta till vara på de bästa minnena

och på de ljuva som hände just NU

fast de blir ju först imorgon för dej

nää jag e inte avis för jag har min

älskling ju han va så här söt på den

tiden han snodde din kamera han

visste nog att jag skulle behöva en

kamera min lille plutt ,hoppas du hinner

skriva sen då hugo kommit hem

han sover väl ibland kan jag tro hihioldwolfie

Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N