Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Idag har vi provat pulkan

Åkte till Norrtälje och handlade direkt efter jobbet, jag fick tag på en dragsele till Zeffe, en som man både kan koppla till pulkan och till dragbälte om man skulle vilja åka skidor. Jag spände Zeffe för pulkan på stallplan för att prova, han var inte helt lycklig, undrade vad det var som släpade efter honom, men med lite lock och pock gick han med mig några varv, det svåraste var när svängarna blev för tvära, jag fick hjälpa honom för då ville han inte gå, det tog ju emot sidleds och det är klart att det var konstigt, men det är nog inga problem vi får träna lite, om nu bara snön ligger kvar, det är tvivelaktigt med det väder som varit i dag, hoppas det vänder och blir kallare igen.

När jag tyckte det räckte med pulkadragning för idag hämtade vi Zooto och gick en promenad, det var länge sen jag hann göra det i dagsljus, man märker att det blir ljusare om kvällarna nu, skönt. Zeffe gav sig iväg på jakt idag igen, hann aldrig se vad det var, Zooto stack också, men han kom när jag kallade in honom, duktig kille. Han har börjat gå för sig själv och sniffa och han går längre ifrån mig nu, men han kommer alltid när jag kallar in honom. Jag hoppas att det inte är vilt han nosar efter, men tyvär så tror jag nog att det är så.

Hann att måla socklarna till köksskåpen innan middag, vi får se om det räcker att måla en gång till eller om det blir fler gånger. Imorgon ska bänkskivorna och diskbänken komma, så nu måste vi riva bort kaklet, så Janne kan sätta dit skivorna, och vi som inte ens har hittat något kakel vi vill ha än, skulle vilja ha samma som vi hade i Åkersberga, för det var så fint, men det har vi inte hittat.

Ha det gott

Siv/Zeffe & Zooto

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N