Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Besök av Åsa och Silva

Idag har vi haft fint besök av Åsa och Silva. Zooto brukar morra och skälla på alla "nya" hundar, men Silva var han och pussade på redan innan hon fick komma ur bilen, men när hon väl kom ut var han tvungen att skälla lite på henne. Vi började med att gå på promenad, när vi kommit en bit på vår privata väg och bort från trafiken släppte vi hundarna lösa så de fick leka bäst de ville. Silva och Zeffe racade som bara den med lille Zooto hack i häl, det dröjer inte länge förrän han är lika snabb som de stora tjejena och grabbarna, när han inte hinner med sätter han sig och väntar tills de kommer nära igen och då sätter han fart efter, han ger inte upp så lätt. Roligt hade de alla tre, och Åsa och jag tyckte det var skoj att titta på dem, vi försökte ta kort också, men det är lättare sagt än gjort, det blev många bilder som det inte fanns någon hund på, eller bara en svans eller ryggtavla, det är svårt att ta kort på en och än värre på tre stycken Aussies i farten. Nu har Silva provat alla våra "sjöar" i skogen, och jag tror nog hon tyckte de var helt ok. På slutet av promenaden var de lite avslagna en stund så det var lite lättare att få med dem på bild. Väl hemma igen var vi och tittade på hästarna, jag skulle gå in i hagen och knäppa Wilmas maggjord, och naturligtvis skulle Zooto följa, men han trasslade med eltråden så han fick en rejäl stöt, han blev så ledsen, stackars liten.

Nu var det i alla fall dags för lite fika och mackor för oss, det brukar ta en stund för Zeffe och Zooto att varva ner efter promenaderna, men idag var det hur lugnt som helst fast Silva var med också. Skönt att kunna sitta i lugn och ro och prata utan att behöva jaga hundar som hittar på en massa bus. Silva och Zooto lekte lite stillsamt med varandra och Zeffe var lite avis, han hade varit närgången mot Silva så hon var lite sur på honom. Zooto fick en reflexsele av Åsa, en som Silva haft när hon var liten, han har växt ur sin egen väst och nästa storlek är för stor för honom. Tack Åsa och Silva.

När Åsa och Silva åkt hem slocknade våra killar och det har varit lugnt hela kvällen, Janne och jag tog en rastningspromenad med dem, och de gjorde inte någon min av att leka, och efter de fått mat har de sovit båda två, Zeffe ville inte gå med och natta hästarna ens en gång.

Vi tackar Åsa och Silva för besöket och en trevlig dag, hoppas vi kan göra om det snart.

Ha en fortsatt bra helg

Siv Zeffe & Zooto

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N