Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Kantareller

Idag blev det inte mycket träning, jag lade ett uppletande till Zeffe med två saker en i varje ytterhörn i rutan, och det gick jättebra, han fick jobba utan tjänstetecken i dag för det hade jag glömt hemma, lite ff, ställande och läggande blev det också, och så testade vi inkallningen och den tror jag nog hade gett en 10:a idag så bra var den + ingången, och det tack vare tipset från Agnetha, tusen tack till dig. När vi gick där i skogen hittade jag gula kantareller och då var jag ju tvungen att gå och kika efter fler, och hör och häpna, vi fick ihop c:a 2 liter gulingar i mitten av november! Nu hade jag händerna fulla så det blev ingen mer träning annat än kontakt när Zeffe slöt upp vid min sida.

Vi åkte till Norrtälje för hästarna behövde mer betfor, då passade vi på att kolla efter spiskåpa/fläkt, och vi hittade en som vi tyckte var snygg och bra, men den var naturligtvis himla dyr, så vi får se vad det blir, får titta runt lite mer.

När vi kom hem var det svart ute, så Janne fick gå med ut med killarna, jag vill inte gå själv med båda när det är mörkt, det är svårt att se dem fast de har reflexvästar på, och att ha dem i koppel ger ju ingenting. Nu är Zeffe ute med Kim och nattar hästarna och Zooto hittar på en massa bus. Han har "hjälpt" Janne att snickra i köket idag, verktygen ligger spridda lite överallt.

Ha det gott

Siv/Zeffe & Zooto

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N