Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Grodan blev en prins efter första kyssen

07:52
ojojojoj ja hehe vad ska jag säga;)? Jo jag var på dejt igår. Jag var så jäkla nervös hela dagen och spårvagns resan in till stan var ett helvete! känndes som om magen skulle vända sig ut och in=S Men när jag äntligen träffade honom 17:15 så blev det bättre. Trotts regnet och blosten tog vi oss en promenad och det var hur mysigt som hälst... Nästan så att man blev lite kär;) hehe nej det återstår att se men det känndes iaf jätte bra att träffa honom.
Men som sagt vi tog en promenad och blöt om fötterna blev jag, frös gjorde jag en hel del! Fast i hans sällskap så kunde man ju inte göra annat än att le i alla fall.
Ja typ någon gång efter klockan var 22 och innan 22:30 så sa vi hejdå=( Hade svårt att slita mig ifrån honom;);)
Hoppas verkligen att jag får träffa honom sanrt igen.

Sitter nu egentligen på jobbet och jag borde gå ut och börja på sektion 22, men nej det orkar jag inte=) Sitter häldre här nere på kontoret en stund och skriver lite.
Ååå just det de sägs att det skall snöa i morgon*hoppas* Vore trevligt men samtidigt skall det bli några grader varmare i slutet av veckan så det kommer ju inte ligga länge!

I morgon är det redan 1a november, känns som om tiden har sprungit bort... Var ju alldeles nyss mitt i sommaren och man jobbade för fullt på Liseberg. Och jag som verkligen hade sätt fram emot att få jobba där i jul nu med!! Men nej då självklart skulle det dyka upp något på vägen och göra mig besviken och förstöra allt!! Blev rätt griniga på lisebergs personalansvarig eftersom hon inte ens kunde komma med ett bra svar på varför jag hade blivit plaserad där jag hade blivit plaserad när jag ändå önskade helt andra alternativ!!
Men nu släpper vi det, vet inte ens om jag ska tillbaka dit sommaren 07... Pengarna behöver man ju självklart alltid få in men högst troligt blir det i så fall bara högsesong och kanske om jag orkar eftersesong! Men då skall jag få jobba på maxima och ingen annanstans! Har ju gjort 2 sesonger där, måste ju få göra min 3e där med=) om det nu blir så som sagt...

Haha passerar en massa roliga gubbar utanför kontoret här. Särskillt en av dom har rolig dialekt;) Höll på att skratta ihjäl mig förut när pappa var här borta förut=) Jag vet att jag är taskig men jag kunde inte hjälpa att det lät så roligt=)

Jag har 21 arbetsdagar kvar här nu innan min ledighet börjar=)
Fick brev ifrån skolan igår... Hoppas verkligen att jag kommer in, annars blir jag ledsen och vet inte alls vad jag skall göra nu under våren!! typ jobba... men hur roligt är det egentligen? Jag vill ju verkligen läsa till barnskötare nu och lära mig byta blöjor;) hehe men som alla har sagt till mig, Kom min syster in så klart fan jag kommer in! Så nu har jag bestämt mig för att jag skall komma in=)

Vad skall man hitta på hela december när man är ledig då? Jo jag ska shoppa julklappar och julpynta och göra andra trevliga saker som kan vara mysigt och roligt att göra. Har redan börjat fundera ut vad jag skall köpa till mina kära familjemedlämmar i julklapp. Den ända jag har kommit på något till är pappa och det är två saker. Men men det är han som har varit mitt stöd det senaste året så han förtjänar att få lite extra för en gångs skull... Blir ju faktiskt lätt så att pappa glöms lite av i allt och det är mamma man tänker på och sådär! Men nu är det pappa som nr 1 för mig just nu=)
Men det kanske har sin naturliga förklaring, vi jobbar ihop nu dagligen och vi kan inte tjafsa när vi är på jobbet så dessutom är det han som har funnits där och tröstat när jag har varit ledsen och haft det jobbigt. Vist kan han bli arg och skrika på mig men det beror mest på hans oro för mig. Tyvär så reagerar han så när han blir rädd eller något händer någon av hans 3 döttrar så blir han arg och förbannad! Det var iofs värre när jag var mindre för då reagerade han starkar så nu har det faktiskt lugnat ner sig lite=) Vilket jag faktiskt oxå har, kan inte vara en liten bråkigtonårning hela livet;)
Funderar samtidigt nu på man skall köpa till alla andra i julklapp... Mamma, Thérèse, Victoria, Alexander, farmor, farfar... Och så klart prinsen min;)
Inte lätt men något skall jag då allt komma på=)

Oj hehe jobba var det ja;) orkar inte.... Kan sitta här fram tills kl är 08:30 för då är det frukost (20min kvar) och sedan kan jag ge mig ut i gång 22 och jobba.

Ser ut som om det kommer en leverans nu, sitter bara och väntar på att klockan skall ringa! Asså i början när jag gjorde mina första dagar här och satt här nere på kontoret och det kom en leverans och dom ringde på porten så höll jag ju på att få en hjärtinfarkt! Blev ju livrädd. Satt liksom här i min ensamhet och la in sifror i datorn coh helt plötsligt kom ett öronbedövande högt ljud som, fick mig att hoppa högt! haha det var lite roligt!

Nej nu blev detta en hel lång roman... Suck! hehe att jag aldrig kan hejda mig och bara skriva lite! Alla tankar bara bubblar ur mig på en och samma gång när jag börjar skriva och jag kan skriva i evigheter om allt och ingenting! Men om någon ens har orkat sig egenom detta nu så är jag glad. För detta var nu allt för mig idag...

//Anna

Just nu känner jag mig: kär

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N