Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Sökträning

Nu löper grannens tik igen! Jag tycker att hon nyss gjorde det, i maj tror jag, undrar hur många gånger /år hon löper, dessutom förföljer hon oss när hon höglöper vilket hon gör nu, så i morse när Zeffe och jag var ute på den llilla rastningsrundan kom hon förståss, och Zeffe blir helt fnattig, tur att hon är relativt lydig så man kan säga åt henne att gå hem, det brukar hon göra då, men Zeffe kan jag inte ha lös förbi deras gård , för då sticker han in till dem och sen är det inte lätt att få tag på honom.

Idag var det dags för sökträning igen, det var sex hundar med förare som var med, så det gick rätt fort, ingen hade några problem heller. Zeffe fick två figgar som han inte fick se och som flyttade sig så det blev fyra skick. Körde lösrulle idag, men han fick ha den fasta på sig, och på tredje skicket hade han lyckats få in ena frambenet i rullen så han kunde knappt röra sig. I övrigt gick det kanon både skicken och påviset, han är så duktig och han tycker det är så kul.

Eftermiddagen roade Zeffe sig med att sno husses alla verktyg, som han spridde ut över hela gården, husse var inte glad kan jag säga. Själv var jag inne och städade, det behövdes verkligen. Fick en ny bild av Zooto från Isabelle, som ni kan se här. På fredag eller lördag åker vi till Sundsvall och hämtar hem honom.

Ha det bra

Siv/Zeffebus

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N