|
|
Akta er för Lowcarbkosten
om ni inte har skyddsutrustning för den är ju rent livsfarlig. Följer kostråden "nästan" slaviskt, gör åtminstonne så gott jag förmår. Tänkte äta stekt fläsk o blomkål till lunch. Lite vispgrädde över blomkålen o så lite kryddor gör susen... trodde jag.
Blomkålen va färdig i sin goa sås så nu skulle jag bara steka fläsket. Inte helt lätt måste jag säga och jag förstår överhuvudtaget inte varför det inte medföljer heltäckande skyddsutrustning med varje fläskpaket.
Jag gillar fläsk o skulle lätt kunna ersätta chips o annat s.k. onyttigt med knaperstekta fläsksvålar men inte om dom uppför sig på detta viset. Såg nästan ut som ett fyrverkeri i stekpannan.
Min högra hand är illröd av minst första gradens brännskador, spisen som visst ska va vit är numera brun och vi ska inte tala om golvet som plötsligt blivit
mycket halt, och jag förstår ingenting. Skulle ju bara steka lite fläsk....Tror inte ens att det gamla stänkskyddet man hade när ungarna va små skulle kunna överlista dagens fläsk.
Fattar inte hur grisarna är uppfostrade nu för tiden. Dom bara spottar o fräser och är allmänt otrevliga.
Att det ska va så svårt att äta lowcarb, men... det gör inget för det är gott och jag tror att det gör gott oxå
o jag har gett mig den på att tämja fläskskivorna så
att dom inte svinar ner hela köket varje gång jag lägger dom i stekpannan.
Det enda jag behöver tänka på är att använda skyddskläder o helst oxå skyddsglasögon när jag tillagar denna helt motstridiga kost.
Men gott e de o inte lär jag svälta ihjäl i första taget
måste bara minska på intaget lite.
Lite svårt e de att intala sig själv att man inte behöver bli fetare av allt fett men vi kör på ett par veckor till och e de så att vågen då pekar åt fel håll så kanske, med betoning på kanske, jag byter taktik, men det får vi se då.
Just nu känner jag mig: pigg
|
|