Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Vårgnäll

Nu blir det ljusare för var dag och solen skiner och allt är frid och fröjd. Visst, så är det om man är utomhus. Håller man sig inne, så förevisar solens strålar oanade mängder med damm. Och eftersom solen skiner in med en ny vinkel varje dag, så dyker det upp nytt damm för var dag. Och mina rena fönster visar sig vara smutsiga.

Det är någon elak typ som fyller min bostad med damm. Omöjligen är det jag. En dammfriare person får man leta efter. Utanför huset skakar jag av mig all tänkbar förorening. Skorna torkar jag noga av innan jag går in till mig. Och sedan rör jag mig i ultrarapid, för att inte framkalla damm.

Jag har sluppit damm från och med oktober förra året. Det har varit så snyggt och fint här hemma. Och så kommer den här lömska typen och förstör allting. Hon eller han skall straffas.
Jag har skaffat nya rullgardiner. Det blir till att dra ned dom och hålla dom nere till oktober månad. Möjligen kan jag dra upp dom någon regnig dag. Ger mig fanken på att dom kommer att samla damm som vid uppdragning kommer att sprida sig i alla 58 kvadrat. Lika bra dom får vara nere för gott.

För övrigt så blir det varmt också när solen skiner. Jag gick ut nyss för att ta en längre promenad. Men den blev kort, eftersom jag var klädd efter almanackan och inte efter temperaturen. Dessutom var min kropp varm och trött efter dammsugning.

Just nu känner jag mig: Gnällig

 

 
 
 

  Vårgnäll

haha då har man ju nån o skylla på om man har djur o de e bra annars får man ju skylla sej själv o de e synd

säger en me tre stycken lurvtottar



fast såna här har jag inte inomhus

oldwolfie



Du kan få låna min hund om någon månad... då kanske Du har orsak att gnälla! Tror han börjar fälla vinterpälsen då. fniss!




Tack för alla tips. Skall testa solglasögon. Kanske bättre än skygglapparna jag har använt hittills.

Djurvän som jag är, vill jag inte bråka med råttorna.




Jag har ett tips. Du kan använda solglasögonen inne. Lovar dig det blir totalt dammfritt. Du ser inget. Kram från Värmland

/// anonym


Åh din stackare :D

Gör som jag, låt dammet vara, efter en tid ombildas det till dammråttor som springer iväg...



...om man öppnar balkongdörren och fönstret på andra sidan lägenheten sammtidigt. ;)



.

webmaster jim





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N