Gitarrackord, gitarrskalor, toner, låtar, texter mm   -> 


                                            L7 Angels


Nyheter - KlubbinformationForum: Tryck här


Nyheter

10 mars 2009 - Ny logotype!
I och med att en ny klubbsida är på gång, så behövs det en ny bra klubb-logotype. Har du färdigheten och intresset som krävs, så får du gärna ta fram ett förslag. Blir det flera bidrag, så kommer de sedan att läggas upp för omröstning.

Logotypen ska helst vara transparent och ha måtten: 1010 (Bredd) x 203 (Höjd) pixlar. Kan vara något mindre, men inte större. Bakgrunden den kommer att ligga på har färgkoden: #EDEDED

OBS! Det är dock ganska bråttom, så vi vill gärna ha ditt bidrag snarast.


6 mars 2009 - Vad är det som händer?

Som de flesta har märkt så har det varit ganska lugnt på klubbsidan den senaste veckan, mycket beroende på att den nya patchen släppts och alla vill spela hockey igen förstås.

Men den största anledningen är att vi håller på att arbeta fram en ny fräsch klubbsida med ett nytt modernare forum. Forumet är uppe på test, men kommer att sjösättas skarpt inom en snar framtid, om alla är nöjda och trivs med detta.

Nuvarande klubbsidan kommer dock att leva kvar ett tag till, men kommer p g a tidsbrist att uppdateras ganska sparsamt. Nästan all fokus kommer den närmaste tiden att ligga på färdigställandet av den nya klubbsidan.

Återkommer med information om detta samt adressen till det nya forumet så fort det är uppe och rullar.
//Zlaktarn

3 mars 2009 - PATCHEN ÄR HÄR
Nu är det bekräftat, den efterlängtade och välbehövliga patchen är här även till 360-ägarna. Två veckor senare än PS3 och det tog över två månader sedan EA-Sports flaggade för att de skulle börja jobba med den! Men nu äntligen 99-glictharnas era slut och förhoppningsvis tid för de ärliga och seriösa hockeylirarna att ta över.

Vi får hålla tummarna för att det inte dyker upp för många buggar och konstigheter, så att vi kan börja lira detta spel på allvar och som det är menat att spelas. NHL09 är dött, länge leve NHL09.2//Zlaktarn


3 mars 2009 - Patchen är äntligen på gång
Som de flesta säkert redan vet så kommer den efterlängtade patchen att släppas någon gång det närmaste dygnet, troligtvis inatt svensk tid. Låt oss hoppas att allt går som det ska och att patchen är lösningen på alla våra "problem".

Vi rekommenderar samtliga i klubben att spela in sig ordentligt med de nya förutsättningarna. Antingen via random OTP eller ännu bättre genom att spela internmatcher. Den största omställningen kommer självklart att vara "domarens" toleransnivå, som enligt rykten ska vara otroligt mycket lägre än tidigare. Det gäller framför allt tacklingar på icke puckförande spelare, men även pokechecks och sticklift kommer att bedömmas mycket hårdare.


Andreas Hedström lämnar Angels efter diverse turer och problem. Men vi tackar honom för den korta tiden och önskar honom lycka till i sin nästa klubb. Detta innebär att vi nu har plats för ytterligare spelare i truppen.//Zlaktarn


27 februari 2009 - Absolut sista spelaren in
Precis innan transferfönstret stängde så får ännu en spelare chansen att ta en plats i Angels. Daniel Milton heter han och är redan ett bekant namn för några i klubben och på Level7. Han kommer att bära tröja nummer 83 och spelar helst högerforward. Vi är nu 23 stycken i truppen och söker med ljus och lykta nu bara efter en ytterligare riktigt bra målvakt.

Vi önskar Daniel lycka till och hoppas att han ska trivas (Glöm inte att adda  honom på er friendslist).
//Zlaktarn

GT: InsetDanne - Spelarnamn: Daniel Milton #83.

26 februari 2009 - Ny tryout och truppen komplett
Ännu en spelare kommer att testas i laget och försöka ta en plats. Han heter
Andreas Hedström och har spelat i en del olika klubbar sedan spelet släpptes. Han kommer att spela forward i första hand och bära tröja nummer 18. I och med detta så är truppen för tillfället komplett och det finns endast plats för ytterligare en målvakt.

Vi önskar Andreas lycka till och hoppas att han ska trivas (Glöm inte att adda  honom på er friendslist).
//Zlaktarn

GT: runkeas - Spelarnamn: Andreas Hedström #18.

25 februari 2009 - I väntans tider och dags att gå vidare
Idag onsdag så har den nya patchen tyvärr ännu inte kommit. Patchen är som en liten bebis som växer i magen i form av allt högre förväntningar. Men frågan är om den är värd att vänta på och om den verkligen kommer att ge den effekt som alla hederliga spelare kräver och önskar? Alla som testat patchen på PS3 har ju delade åsikter och det talas om nya buggmål och andra sideffekter.

Jag hoppas verkligen att det blir bra så man bl a slipper dessa otrevliga diskussioner, spekulationer och smutskastning av lag, som t ex den som just nu tar plats i vår gästbok och på andra forum runt om i hockeykretsar. Nu hoppas jag att det är slut med detta patetiska ältande och att vi kan gå vidare. Och som en liten avrundning så finns en liten krönika att ta del av, under fliken "Övrigt".//Zlaktarn


25 februari 2009 - Truppen allt större
Så har Änglarna fått tillökning och detta i form av Fredrik Lindén som kommer från Ice Crushers Sweden. Han har haft ett längre uppehåll från hockeyn, då han inväntar patchen. Nu gjorde han dock en liten smygdebut i måndags, både internt och i några ligamatcher. Han spelar helst Winger/Center och kommer att synas i tröja nummer 12.

Fredrik är förstås varmt välkommen och vi hoppas att han ska trivas (Glöm inte att adda  honom på er friendslist).
//Zlaktarn

GT:
KexyZ - Spelarnamn: Fredrik Lindén #12.


20 februari 2009 - Det finns hopp
Angels är verkligen inne i en tung period nu, med darrigt försvarsspel och ineffektivitet framåt. Mycket beror ju förstås på att många av lagen och spelarna vi möter är "glitchare". Men vi måste ändå höja oss både ett och två snäpp om vi ska vända trenden, även efter patchen.

Att vi kan spela bra och störa de bästa lagen visade vi med eftertryck i gårdagens sista match. Då betvingades Northern Stars med 3-0 efter bländande spel över hela banan. Det kunde t o m varit ännu större siffror, bl a vann vi skotten med hela 22-3.//Zlaktarn


18 februari 2009 - Ny patch - Nytt spel
PS3-ägarna har nu hunnit testa den nya patchen i ett helt dygn och det har diskuterats en hel del på diverse forum, ganska vilt faktiskt. Jag har läst det mesta och skrivit en liten krönika om detta. Den finns att ta del av under fliken övrigt. Har även lagt upp krönikan som en blogg på L7, där man också gärna får kommentera och tycka till.//Zlaktarn

17 februari 2009 - Patchen är här, men tyvärr bara till PS3
Nu har den efterlängtade patchen kommit, men tyvärr ännu bara till PS3. Info om patchen finns att läsa här: Release Notes. Förhoppningsvis så kommer väl även patchen till Xbox snart.//Zlaktarn

17 februari 2009 - Ny spelare på try-out
David Asserfors (center/playmaker) från Resurrected kommer att testspela hos Angels och försöka ta en plats i truppen. Vi försöker självklart att se till att han känner sig välkommen samt får en ordentlig chans att visa att han passar in i laget.

Vi hälsar David varmt välkommen (Glöm inte att adda  honom på er friendslist).
//Zlaktarn

GT:
Ox rookie - Spelarnamn: David Asserfors #7.

16 februari - Fortsatt tungt för Angels
Igår pendlade humöret verkligen upp och ned, man blir så frustrerad i vissa matcher. Vi spelade som vanligt riktigt bra ishockey, både framåt och bakåt. Men det är avslutningarna som tyvärr avgör vissa matcher, eller snarare sättet att avsluta.

Vi har ju ofta många fler och bättre lägen än våra motståndare. Men eftersom vi väljer att inte göra några "cheesgoals", så blir effektiviteten inte lika hög. De bryr sig oftast inte ens om att försöka passa i anfallszon, utan går bara in för att utnyttja målvakternas och spelets brister.

Sedan så har det, i princip enda sedan spelets släpptes, känts väldigt underligt när man möter vissa lag. De spelar sällan speciellt bra och skapar sällan inga riktiga chanser av egen kraft. Men de vinner alla närkamper, bryter passningar, åker snabbare, tar alla lösa puckar, skjuter bättre och hårdare, tacklar utan att bli utvisade samt har grymt mycket bättre AI-spelare inkl. målvakt. Man blir ju så fruktansvärt frustrerad när vissa lag inte ens verkar behöva spela ishockey för att göra mål och vinna.

Det kan ju vara så att jag är paranoid och att vi helt enkelt tror att vi är bättre än vi är. Det värsta är ovetskapen, att man nu aldrig kan vara riktigt säker på om motståndarna fuskar eller inte. Vilket innebär att man har svårt att koncentrera sig på och utveckla sitt eget spel. Dessutom får ju självförtroendet sig en rejäl törn. Jag tycker faktiskt att vi har väldigt bra ishockeyspelare i truppen, både defensivt och offensivt. Ändå är vi chanslösa mot en del motståndare som inte inte ens kan eller vill spela ishockey.

Men så fort patchen kommer så får vi förhoppningsvis äntligen svar på vart vi står och vi kan sluta spekulera i varför pucken inte studsar vår väg. Skulle det mot förmodan ändå visa sig att det inte blir någon skillnad, så blir det självklart jobbigt, men något man kan och får acceptera. Då får vi helt enkelt jobba ännu hårdare och försöka utveckla/ändra vårt spel ännu mer. Så att vi kan utmana de bästa lagen i ligan, vilket jag tycker vi har kapacitet att göra.


13 februari 2009 - Truppen börjar ta form och stabiliseras

I och med att vi fått in en ny back i Michael Hederby #26, och att Claus Krantz #75 tar steget ned som förstaval, så är vi nu sju stycken  kontinuerligt spelande backar. Det innebär att vi mycket oftare kan spela med två naturliga backar längst bak, något som självklart betyder oerhört mycket för stabilteten, tryggheten och samspeltheten, både offensivt och defensivt.

Vi är nu 19 spelare i truppen som mer eller mindre spelar flera gånger varje vecka. Jag hoppas och tror att när alla nya spelat in sig, samt den nya patchen kommer, så ska vi nog börja se de riktigt stora framstegen, inte bara spelmässigt, utan även resultatmässigt//Zlaktarn

11 februari 2009 - Truppen bantas
P g a tidsbrist så har tre spelare fått lämna klubben, Emil CarlssonMartin Lund samt Karel Porkka. Vi tackar dem för den här tiden, men de är självklart alltid välkomna tillbaka när de får mer tid att spela.//Zlaktarn

11 februari 2009 - Ny klubbregel
- För att skapa lite kontinuitet, klubbkänsla, kvalitet och status på laget och vårt spel så krävs det att man spelar klubbmatcher kontinuerligt och relativt ofta, minst en gång i veckan. Det finns självklart undantag för de som normalt är aktiva, t ex om man ska på resa, jobba, flytta eller liknande. De som tillfälligt plockas ur truppen är självklart alltid välkomna tillbaka när det känner att de har mer tid.//Zlaktarn

11 februari 2009 - Gustav Karlsson Legend nummer sex
Igår fick Angels två nya Legender, först Gustav Karlsson som låste upp sitt under kvällen, stort grattis Gus. Dessutom fick vi en till då Jimmy Hanssongjorde debut i Angelströjan. Det innebär att vi nu är sex Legender i klubben, sedan tidigare har vi Jonathan Major, Stefan Andersson, Chris Esken och Matt  Zlaktarn.//Zlaktarn

10 februari 2009 - Senaste nytt om den kommande patchen
Hittade lite intressant och sammanfattande info på EA:s forum om den kommande patchen. Det går att ta del av under fliken "EASHL- NHL09".//Zlaktarn

10 februari 2009 - Nya spelare i truppen
Vi har två nya spelare som vill slå sig in i truppen och vi ska som vanligt se till att de känner sig välkomna samt får en bra chans att visa att de passar in i gänget.

Vi hälsar följande spelare varmt välkomna till klubben (Glöm inte att adda  dem på er friendslist).

GT: heckim - Spelarnamn: Michael Hederby #26.
Back som rekommenderats av Claus Krantz (ck75dk).

GT: Antilagger - Spelarnamn: Jimmy Hansson #16. 
Vänsterytter (Dangler) normalt, men kan även tänka sig spela back.

10 februari 2009 - Vi spelar vårt eget spel
Det har varit lite turbolens och en del diskussioner det senaste dygnet på vårt forum, och i gästboken. Visst är det uppfriskande att vi försvarar vårt lag och det vi står för. Men det finns ingen anledning till att vi sänker oss till andra lags och spelares nivå bara för att de inte har samma inställning till spelet som vi har.

Förhoppningsvis så får vi och andra som spelat ärligt retroaktiv belöning i och med att patchen kommer om ett par veckor. Tills dess tycker jag att vi koncentrerar oss på vårt eget spel och skiter i de lag och spelare som inte följer regelboken. Vi kan ju helt enkelt låta bli att möte dem i fortsättningen.

Det spelades även en del hockey igår och laget avancerade några placeringar uppåt, men ligger kvar i division fyra. Kolla in resultaten under fliken "Resultat och Statistik". Hoppas att vi ses på isen ikväll, det är ju Zlaktartisdag.//Zlaktarn

L7 Angels
Ett EASHL-lag (EA-Sports Hockey League) i spelet NHL09 (Xbox360)