Bilder till hemsida, blogg, twitter, wp mm   -> 


NTF HORSES


Referenser

Referenser


Denna sida under uppbyggnad!


Monica Fohlström 

Jag tränar med min Frieser för Jim i Akademisk Ridning och Jim 
har en förmåga att vara lyhörd för hästens och även ryttarens kapacitet.                                         
Hans ödmjuka och pedagogiska sätt smittar av sig på både mig och min 
häst då vi tränar. Jag är så glad att jag hittat en bra tränare där vi bor och
som har precis samma "tänk" som jag


Renate Ullberg
Tackvare att jag hade en sån tur att jag o lillan fick börja träna för Jim så är hon fortfarande i mina ägor,,, Från att varit en helt osäker häst som gått på attack, stegrat, sparkat, nästintill omöjlig, så har hon blivit lugn, harmonisk, rolig att jobba med,, Lite av en saga,,, Jim har en väldigt god hand a känsla för hästar och ser vad var och en behöver och det finns ingenting som är omöjligt för honom,, TACK /RENATE /LILLAN,, PÄRLBYGÅRD 

                                         

Jag har tränat för Jim i lite drygt ett år, för mig har det öppnat sig en ny värld. Den kommunikation jag har utvecklat tillsammans med mina hästar är helt obeskrivlig. Jim individanpassar lektionerna efter dina behov och önskningar samt ger utrymme för Din egen känsla!
Han hjälper dig att
hitta nycklarna som kan ta dig precis hur långt som helst.
// Emelie Arnesson –
Pärlbygård


Carro

Halloj ! 
Jag har varit på kurs hos Jim , och Mirre och jag har lärt oss jätte mycket. Efter den helgen så kan jag nu få Mirre att gå emot mig , jag kan vifta med spöet runt om honom och han bara står där och bryr sig inte alls. Super nöjda är vi ! Vi har kommit jättelångt nu! Och Jim är så otroligt duktig med djur, han har verkligen ett sinne för det ! Jag är hel nöjd !