Kryptera lösenorden till .htpasswd   -> 


NTF HORSES


Ridläger
Välkomna till Engbergstorpet på sommarridläger 2018

Ett trevligt ridläger fyllt med hästiga dagar med lekar av alla dess slag. Vi rider ut i både skog och mark, uppe bland berg och dalar i vackert klimat och natur. En resa du aldrig kommer att glömma. Vi kommer rida på en riktig långtur under två och tre dagarslägret med en grillkväll och massa roliga lekaktiviteter, där ni också kommer få hitta på roliga lekar som ni vill göra tillsammans med de fyrbenta vännerna. Man kommer få lära sig att kommunicera med hästarna genom frihetsdressyr, och prova på trickträning, balansridning, hoppa hinder, bada och simma med ponnyerna och pyssla med hästarna och massa annat skoj. På gården finns även andra djur som gärna låter sig klappas. Vem skulle inte vilja känna på en påfågel eller kanske mysa med getter, hundar, katter och fler trevliga och snälla djur.

Datum 

            

Nybörjare/vana: 16 juni endagarsläger. Från 5 år och uppåt. 

Fullbokat

Pris: 550:-


 Nybörjare/vana: 19-20 juni tvådagarsläger. Från 10 år och uppåt.

Pris: 1300:- 

Fullbokat                                                                                    


Vana ryttare: 25-26 juni tvådagarsläger. Från 14 år och uppåt. 

Pris 1900:-

Få platser finns


Bokning och Betalnings info  

Faktura skickas ut som ska betalas in senast 31 maj, vid obetald avgift går platsen till andra deltagare. När betalningen har kommit in så skickas det ut ett formulär med mer information om ridlägret. 

På två och tre dagars lägret finns det möjlighet att ta med sig sin egen häst. Box och utevistelse i hage, eller lösdrift finns att tillgå! Man ansvarar för sin egen häst och gör sina stallsysslor. Mat och kraftfoder ingår ej! Hö kan i vissa fall köpas till här på gården.

Vill du vara med då kontaktar du mig på 0761059410 eller via engbergtorpet@hotmail.com 


Varmt välkommen på ett spännande äventyr i sommar!


Ridläger 2016