Hej och välkommen till Korsordshjälpen! Här kan du få hjälp att hitta det svåra ordet som du så länge försökt att knäcka eller hjälp då du gör ett eget korsord. Du kan även diskutera i vårat forum. |
|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
svar | ||||||||||||||||||||
fråga | Lufttorkad skinka som finns i många varianter. Den mest kända är Prosciutto di Parma, som vi kallar parmaskinka. Den ska vara lagrad i minst 12 månader. All prosciutto ska serveras i mycket tunna skivor. Crudo är en variant som är något saltare än den från Parma. San Daniele, från regionen Friuli i Norditalien, anses av experter vara den förnämligaste. Smakrik men ändå mild och lite söt och formligen smälter i munnen. | Svårighetsgrad | Lätt | Beskrivning |