Hej och välkommen till Korsordshjälpen!
Här kan du få hjälp att hitta det svåra ordet som du så länge försökt att knäcka eller hjälp då du gör ett eget korsord.
Du kan även diskutera i vårat forum.
 


  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
svar
Lufttorkad skinka som finns i många varianter. Den mest kända är Prosciutto di Parma, som vi kallar parmaskinka. Den ska vara lagrad i minst 12 månader. All prosciutto ska serveras i mycket tunna skivor. Crudo är en variant som är något saltare än den från Parma. San Daniele, från regionen Friuli i Norditalien, anses av experter vara den förnämligaste. Smakrik men ändå mild och lite söt och formligen smälter i munnen. Svårighetsgrad Lätt Beskrivning

Hjälp oss att hjälpa dej!
Lägg till ett ord, fråga, beskrivning eller kategori.

Så kan vi sedan söka på frågan och få svaret eller skapa ämnesinriktade korsord.
Det går bra att ange bara kategori eller bara fråga.
OBS! Denna funktion är inte till för att söka ord! Sök ord här!

Svårighetsgrad?
Typ av fråga?

Fråga eller beskrivning?



Svar=Ord:



Kategori?
Föreslå en ny kategori!
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N



Alla tilllägg granskas av admin innan dom visas på siten.

Konvertera NCS färg till RGB, HEX eller HSV   ->