InfoOm.se Gratistjänster och Information

InfoOm.se

På InfoOm.se hittar du ett flertal olika gratistjänster, informationstjänster, spel, webbresurser mm. Ett urval av våra gratistjänster gratis hemsida, gratis gästbok, gratis forum.
Navigera med menyn till vänster eller se en komplett lista på innehåll här!
 
Email

Lösenord
  (?)
 
 
 
     
  Annonsera här!  
 
 
Hem
Gratistjänster
Informationstjänster
Webbresurser
Underhållning
Musik
Spel
Chatt
Övrigt
Mer kommer snart...
 
 Svara Favorit
 
Intressanta informationstjänster
2018-08-07
18:04:58

Intressanta informationstjänster

Det finns ingen bättre plats att hitta info som på nätet. Online kan du läsa om allt från kvantfysik till att göra egen trolldeg. Men det betyder också att det finns stor konkurrens som att vara den bästa informationssajten. För att göra framtida googlingar enklare för dig, ger vi några bra sajttips inom vitt spridda områden. Även om sajterna inte har informationen du är ute efter just nu, kanske de väcker din kunskapshunger och får dig att lära dig något helt nytt!

Betting och spel - 1x2

Vill du lära dig mer om betting och betting online finns ingen bättre plats att vända sig till än 1x2.se. De har en förkärlek till fotbollsvärlden men bettinginformationen är överförbar till nästan alla andra sporter.

1x2 är med på vår lista av den enkla anledningen att de är objektiva. Hos dem finns information om betting i allmänhet och de ger bettingtips från olika casino- och bettingsajter. De listar också vilka bonusar du kan få när du blir medlem på en ny bettingsajt.

Slöjd och handarbeten - 365 saker att slödja

Har du tråkigt och vill hitta en ny hobby? Eller är du sugen på en ny utmaning inom ditt handarbete? På 365slojd.se hittar du massor med tips och instruktioner. De visar hur du kan återbruka gamla och utslitna föremål, hur du stickar och syr enkla projekt och visar vad du kan snickra med enkla medel.

Det finns förstås mer avancerade saker också men fokuset ligger på det snabba och enkla, för att du ska få en färdig produkt att visa upp för familj och vänner.

Lär dig NO - Magnus Ehingers undervisning

Biologi, fysik och kemi är ämnen som bygger vår värld men det är nog få av oss som kommer ihåg NO-lektionerna från skolan. Vill du lära dig mer om världen, både det du kan se och de osynliga krafterna som styr hela universum, ska du vända dig till ehinger.nu. Här får du lära dig om Webers lag, träna på periodiska tabellen, förstå hur kroppen är uppbyggd och mycket mer. Informationen ligger på gymnasienivå så du behöver inte har några kunskaper innan för att kunna lära dig något ny

   
Visa Peco's profil Peco
   
 
 

Logga in för att kommentera

Email

Lösenord


(Glömt?) (Bli medlem)
Bli Medlem  
   
 

Tipsa en kompis


Din E-post

Ditt namn

Din kompis E-post

För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N

 


 
 

 
 
           
        © InfoOm.se

 
 

Alla länkar som förut fanns här har flyttat HIT!