fönsterputsning i kristianstad

Är du på jakt efter en fönsterputsare i Kristianstad? Perfekt - för då har du hittat rätt. Vi erbjuder fönsterputsningstjänster i Kristianstad med omnejd sedan massor av år tillbaks och hoppas du väljer oss för att få dina fönster putsade.

Ring oss för mer information, priser, och tillgänglighet på
0730 61 50 95
Eller...


Fönsterputsning på beställning i Kristianstad kommun med omnejd

Vi har mångårig erfarenhet inom profesionell fönsterputsning och jobbar snabbt och effektivt med results som ligger i topp. Vi hjälper till att putsa och rengöra fönster i alla situationer, allt från villor, hyrehus, kontor och allt där imellan. Vi är din helhetsleverantör i Kristianstad när det kommer till skinande rena fönster.

Vi har valt att satsa just på kristianstad på grund av sitt rätt centrala läge i nordöstra Skåne, och av den anledning att det finns många närliggade orter med relativt stort antal invånare. Utöver detta är Kristianstad och kommunen en otroligt vacker stad som dessutom konstat utvecklas, något som är positivt för vår verksamhet.

Vi sätter alltid kunden först. Vi strävar alltid mot utföra ett nogrannt och skinande rent jobb åt våra kunder, och satsar på att anställa personal som faktiskt tycker det är kul att putsa fönster. Genom denna satsning så vet vi att vi kan ge bästa möjliga resultat till våra kunder, vilket är varför vi verkligen vill anställa rätt personal till fönsterputsningar i Kristianstad och närliggande orter.

Varför ska jag välja professionell fönsterputsning?

Den eviga frågan - varför ska du anställa någon istället för att putsa fönster själv? Jo - det kan vi nämligen svara på! Framförallt så tar det väldigt lång tid om man inte är van och har putsat fönster innan. Tyvärr så brukar resultatet också bli mediokert när man gör det på egen hand, då det har en tendens att bli vattenränder och fläckar på dina fönster om man inte har helt rätt teknik eller de rätta verktygen.

Tyvärr så att även om det verkar enkelt att putsa fönster på egen hand så blir det ofta ett större projekt än man tänkt sig, och resultatet blir inte heller så som man tänkt sig. Av denna anledning ska du ta kontakt med en professionell fönsterputsare som har de rätta verktygen och tekniken för att få dina fönster skinande rena på nolltid.

 

Utöver att endast putsa fönsterna så behövs det ibland en rejäl städning, oavsett om det är för hemmet på vårkanten efter den långa vintern, elller för företaget. Om du behöver denna hjälp så står Svenska Städsällskapet i Lund alltid redo till att hjälpa er.

 

Dessutom kan det rent av vara farligt att putsa sina fönster själv om man ska putsa utvändigt på hus med fönster som går utåt. Ta inte onödiga risker, utan anställ en profesionell fönsterputsare i Kristianstad om du ska få dina fönster putsade med elegans och till ett bra pris.

RUT-avdrag för fönsterputsning

Det som har blivigt ännu bättre med att anställa profesionell hjälp med putsning av fönster är att man numera kan göra RUT-avdrag och får hela hälften av priset mot vad det egentligen skulle kosta. Så - nu har du ytterligare en anledning till att få dina fönster putsade av proffs, det kostar inte skjortan!

Anställ oss - en profesionell fönsterputsare i Kristianstad

Vi hoppas att du nu har fått nog med information kring varför du ska välja profesionell fönsterputsning istället för att putsa på egen hand. Vi utför jobb i hela Kristianstad kommun och andra närliggande orter, så tveka inte med att höra av er till oss för att beställa putsning på din ort. Vi ser fram emot att höra ifrån er, och hoppas ni väljer oss när ni behöver putsa era fönster nästa gång.